Koululaisia Tuomiokirkon portailla

Alakoululaiset

Seurakunnat järjestävät alakouluikäisille monenlaista kivaa toimintaa, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja tutustua samalla muihin samanikäisiin.

Tarjolla on erilaisia harrastekerhoja, kuten kokki- ja kädentaitokerhoja sekä näytelmäkerhoja. Osaan koululaiset ovat tervetulleita itsekseen ja toiset on tarkoitettu lapsen ja vanhemman yhteiseksi ajaksi. Lapsi- ja nuorisokuorot tarjoavat mahdollisuuden laulaa yhdessä sekä tutustua muihin musiikista kiinnostuneisiin ikätovereihin.

Seurakunnat järjestävät myös monenlaisia leirejä, retkiä ja tapahtumia kouluikäisille. 10 vuotta täyttäville on vuosittain kymppisynttäreitä ja -leirejä.

Seurakuntayhtymän koululaisille tarjoamasta toiminnasta voit lukea lisää osoitteessa tuuks.fi.

Iltapäivätoiminta – tehdään hyvä päivä yhdessä!

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille. Seurakunnat ovat yksi kuntien aamu- ja iltapäivätoiminnan palvelun tuottajista.

Toimintamme perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja. Keskeisiä asioita arjessa ovat perinteet, tapakulttuuri ja arjen kristillisyys – vuorovaikutus, läsnäolo, hiljentyminen ja pyhän kohtaaminen esimerkiksi kirkkovuoden tapahtumien ja luonnon avulla.

Toimintaa toteuttavat koulutetut lastenohjaajat. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivisin klo 11–17 noudattaen perusopetuksen loma- ja työaikoja.

Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät Kirkonrotan sivuilta.

Jos haet vielä lapsellesi paikkaa lukuvuodeksi 2017–2018, ota yhteyttä: Päivi Sillanpää, puh. 040 341 7620, paivi.sillanpaa@evl.fi