Seurakuntavaalien äänestyspäivä Paattisten kirkossa

su 18.11. kello 11.00 - kello 20.00

Paattisten kirkko

Seurakuntavaaleissa valitaan päättäjät Paattisten seurakunnan seurakuntaneuvostoon ja Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteiseen kirkkovaltuustoon. Paattisten seurakunnan jäsenet voivat äänestää vaalipäivänä Paattisten kirkossa.

Seurakuntaneuvoston ehdokasta äänestetään oranssilla äänestyslipulla ja yhteisen kirkkovaltuuston ehdokasta valkoisella äänestyslipulla.

Vaalipäivän äänestysaika Paattisten kirkossa on sunnuntaina 18.11. klo 11–20. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan.

Huomaathan, että varsinaisena vaalipäivänä 18.11. voit äänestää vain oman seurakunnan äänestyspaikassa. Oman seurakunnan voit tarkistaa kotiin lähetetystä vaalikirjeestä.

Äänestä ja vaikuta!

Turun ja Kaarinan seurakuntien vaalisivut


Järjestäjä

Paattisten seurakunta

Katso myös

su 18.11. klo 11.00 -20.00

Henrikinkirkko

Seurakuntavaalien äänestyspäivä Henrikinkirkossa

Seurakuntavaaleissa valitaan päättäjät Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvostoon ja Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteiseen kirkkovaltuustoon. Henrikinseurakunnan jäsenet voivat äänestää vaalipäivänä Henrikinkirkossa.
su 18.11. klo 11.00 -20.00

Kaarinan kirkko

Seurakuntavaalien äänestyspäivä Kaarinan kirkossa

Nyt on aika vaikuttaa! Kaarinan seurakunnan 16 vuotta täyttäneet jäsenet valitsevat luottamushenkilöt Turun ja Kaarinan yhteiseen kirkkovaltuustoon sekä Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvostoon neljäksi vuodeksi.