Diakoniapositiivinen infoilta seurakuntavaaliehdokkaille

to 11.10. kello 17.00 - kello 18.30

Diakoniapositiivinen infoilta seurakuntavaaliehdokkaille Diakoniakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Seurakuntien diakonia tekee työtään, tavoitteitaan ja arjen karikoita tutuiksi seurakuntavaaliehdokkaille loka-marraskuun aikana.

Diakoniatyöntekijät Turun ja Kaarinan seurakunnissa ovat lupautuneet perehdyttämään seurakuntavaaliehdokkaita diakonian arkeen iloineen ja suruineen. Ehdokkaat saavat tietoa siitä, mitä turkulaisille ja kaarinalaisille kuuluu diakonian näkökulmasta. Mihin arki kompastuu? Miten siitä selviytyy? Ja mistä elämän eväät?

Osa seurakunnista toivottaa seurakuntavaaliehdokkaat tervetulleiksi keskustelemaan diakonian vastaanotolle, osa perehdyttää vapaaehtoistyön merkeissä ja osa kutsuu mukaan tapahtumiin. Yksi vaihtoehto on tutustua diakoniaan Diakoniakeskuksen näkökulmasta. Diakoniaan tutustumisesta saa kiitokseksi Diakoniapositiivinen -rintamerkin.

Diakoniakeskus järjestää seurakuntavaaliehdokkaille Diakonian infoillan Diakoniakeskuksessa, Puutarhakatu 22 Turku, torstaina 11.10. klo 17. Infoillassa kerrotaan diakonian arjesta yhteisen diakonian näkökulmasta ja mukana on diakoniakeskuksen työntekijöitä. Ilmoittautuminen pyydetään 7.10. mennessä Lyytissä www.lyyti.in/diakoniatutust2018 tai puhelimitse 040 3417340 maanantaihin 8.10. klo 9.30 mennessä.

Sinä joka haluaisit tutustua diakoniaan, mutta et pysty hyödyntämään diakoniakeskuksen infoiltaa tai yksittäisten seurakuntien tarjoamia mahdollisuuksia, ota yhteyttä Diakoniakeskukseen puh. 040 341 7340 / Janette Korvenpää 8.10. mennessä.

Seurakuntien tarjoamat mahdollisuudet


Järjestäjä

Diakoniakeskus

Katso myös

ke 17.10. klo 18.00

Runosmäen seurakuntatalo

Seurakuntavaalien keskustelutilaisuus

Tule keskustelemaan ehdokkaiden ja seurakunnan työntekijöiden kanssa.
to 18.10. klo 10.00 -12.00

Nummen seurakuntakoti

Olkkari

Kaikkien yhteinen kohtaamispaikka Olkkari
to 18.10. klo 18.00

Yli-Maarian seurakuntatalo

Seurakuntavaalien keskustelutilaisuus

Tule keskustelemaan ehdokkaiden ja seurakunnan työntekijöiden kanssa.