Lempivirsien ilta

ke 19.9. kello 18.00 - kello 19.30

Varissuon kirkko

Kirkkomusiikin päivä 19.9. on juuri sopiva päivä kokoontua yhteen laulamaan virsiä. Illassa rakkaimmista virsistään kertovat Eija Kalliala, Anni Maria ja Antti Laato, Tapani Rantala, Jenni Urponen ja Juhani Boateng.

Varissuon kirkolla järjestettävä Lempivirsien ilta liittyy osaltaan tänä vuonna vietettävään kulttuuriperinnön eurooppalaiseen teemavuoteen.

Virret ovat osa kirkon aineetonta kulttuuriperintöä, joka rakentaa siltaa historiasta tulevaisuuteen. Ne ovat myös osa kirkollista, kansallista ja eurooppalaista kulttuuriperintöä.

Illan juontaa Kerttu Vihantola ja omista lempivirsistään kertovat Eija Kalliala, Tapani Rantala, Anni Maria ja Antti Laato, Juhani Boateng sekä uusimman liiteosan komiteatyöskentelyyn osallistunut kanttori Jenni Urponen.

Tervetuloa laulamaan!
 


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Katso myös

ke 21.11. klo 16.30 -18.00

Turun tuomiokirkko

Rukouksen talo

Rukouksen talossa perehdytään mielenkiintoiseen aiheeseen, rukoillaan, ollaan yhdessä, lauletaan ja vietetään yhdessä vesperiä, iltarukoushetkeä. Tule mukaan hiljentymään arjen keskellä!
su 25.11. klo 10.00 -11.20

Turun tuomiokirkko

Messu

Kirkkovuoden viimeinen ehtoollisjumalanpalvelus Tuomiokirkossa, aiheena Kristuksen kuninkuus. Tule mukaan yhteiseen juhlaan iloitsemaan, kiittämään, hiljentymään ja saamaan voimaa elämääsi! Tämä messu on myös tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulun aloitusmessu.
su 25.11. klo 11.00

Henrikinkirkko

Kuninkuuden sunnuntain messu

Tämä pyhäpäivä päättää kirkkovuoden, Kristuksen kuninkuuden aika koittaa. Valoa kohti kuljetaan!