Pala palalta ehjäksi. Retriitti AA:laisille ja Al Anonlaisille

to 13.9. kello 17.00 - su 16.9. kello 14.00

Pala palalta ehjäksi. Retriitti AA:laisille ja Al Anonlaisille

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Monet AA:n ja Al Anonin jäsenet ovat huomanneet, että hiljaisuuden retriitit tukevat heidän toipumistaan ja ylläpitävät heidän hengellistä kuntoaan. Tämä pätee retriitteihin yleensäkin, mutta ihan erityinen yhteenkuuluvuuden tunne vallitsee näissä "omissa" retriiteissä, joissa nimettömyydestä on aivan erityisesti huolehdittu.

Retriittiohjelmaan on henkilökohtaisten keskusteluaikojen lisäksi sisällytetty myös mahdollisuus osallistua päivittäisiin palavereihin. Syksyn 2018 retriitissä teemana on ehjäksi tuleminen - pala palalta, päivä kerrallaan.
Ohjaajana Pirjo Lehtonen, avustajana Mereta Kotala, laulun johtajina Jani ja Kasper.

Ilmoittautuminen tähän retriittiin p. 044 9741610.
Hinta 129 / 104 € Turun ja Kaarinan seurakuntien alueelta. Muualta 165/132 €.

http://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

ma 3.9.2018 klo 17.00 - to 6.9.2018 klo 14.00

Tammilehto

Anna nähdä olennainen

Aika ajoin on hyvä ottaa etäisyyttä ja pysähtyä miettimään, mikä elämässä on olennaista. Hiljaisuuden retriitti tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden. Ohjelma ja täysihoito vapauttavat arkihuolista. Kauniin luonnon keskellä, muut retriittiläiset kanssakulkijoina, Luojan läsnäolossa leväten on turvallista asettua kuulolle. Mitä minä todella kaipaan ja tarvitsen? Miten sen saavutan? Ehkä tarvitsen "vain" lepoa, ehkä jotain muutakin. Syksyn alkaessa voin virren sanoin rukoilla vahvistusta: "Anna nähdä olennainen."