Yhteinen armo. Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti

to 9.8. kello 17.00 - su 12.8. kello 14.00

Yhteinen armo. Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti Sinapin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Retriitin ohjelma rakentuu henkilökohtaisista rukoushetkistä Raamatun tekstien äärellä. Osallistujalle on varattu päivittäin keskusteluaika ohjaajan kanssa ja joka päivä on myös messu.

Ohjaajatapaamisten pohjana on kullekin annettu Raamatun kohta. Teksti voi tuoda esiin myös omia muistoja ja elämän kokemuksia. Yhdessä ohjaajan kanssa voidaan katsella Jumalan toimintaa elämässä.  Ohjaajina: Paul Chetcuti SJ, Ritva Uhinki, Ulla Ristolainen ja Päivi Vuorilehto. Jesuiittaisä Paul Chetcuti SJ Maltalta ohjaa englanniksi, muut suomeksi. Retriitissä pärjää suomen kielellä.

Retriitin hinta: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 218 €, opisk., eläk. ja työttömät 186 €. Ulkopaikkakuntalaiset 266 / 222 € yhden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy majoitus omin lakanoin, ateriat ja ohjelma.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös: p. 040 3417207 tai sähköpostilla auli.hynonen-rinne@evl.fi.

http://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

ma 3.9.2018 klo 17.00 - to 6.9.2018 klo 14.00

Tammilehto

Anna nähdä olennainen

Aika ajoin on hyvä ottaa etäisyyttä ja pysähtyä miettimään, mikä elämässä on olennaista. Hiljaisuuden retriitti tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden. Ohjelma ja täysihoito vapauttavat arkihuolista. Kauniin luonnon keskellä, muut retriittiläiset kanssakulkijoina, Luojan läsnäolossa leväten on turvallista asettua kuulolle. Mitä minä todella kaipaan ja tarvitsen? Miten sen saavutan? Ehkä tarvitsen "vain" lepoa, ehkä jotain muutakin. Syksyn alkaessa voin virren sanoin rukoilla vahvistusta: "Anna nähdä olennainen."
to 13.9.2018 klo 17.00 - su 16.9.2018 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Pala palalta ehjäksi. Retriitti AA:laisille ja Al Anonlaisille

Monet AA:n ja Al Anonin jäsenet ovat huomanneet, että hiljaisuuden retriitit tukevat heidän toipumistaan ja ylläpitävät heidän hengellistä kuntoaan. Tämä pätee retriitteihin yleensäkin, mutta ihan erityinen yhteenkuuluvuuden tunne vallitsee näissä "omissa" retriiteissä, joissa nimettömyydestä on aivan erityisesti huolehdittu.