Kesäjuhlan talkooinfo

ke 1.8. kello 18.00 - kello 19.30

Kesäjuhlan talkooinfo Mikaelin seurakuntakoti

Hengen uudistuksen Kesäjuhlan (3.-5.8.) toteuttamiseen tarvitaan myös joukko vapaaehtoisia. Tehtäviä riittää ruokahuollosta ensiapuun ja kolehdinkannosta lasten kanssa puuhaamiseen. Tervetuloa Talkoolaisten infotilaisuuteen!

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-5.8. vietetään Hengen uudistus kirkossamme –järjestön valtakunnallista kesäjuhlaa Turussa. Juhlan teeman ”Minä rakennan kirkkoni” mukaisesti korostetaan Kristusta kirkon rakentajana ja vapaaehtoistyötä, jossa seurakuntalaiset palvelevat armolahjoillaan. Pääpuhuja Kebede Beyene on nopeasti kasvavasta Etiopia luterilaisesta kirkosta. Hän tuo käytännön esimerkkejä, miten vuorostaan suomalaiset seurakunnat voisivat lähteä kasvuun.

Kesäjuhlan toteuttamisen tarvitaan myös joukko vapaaehtoisia. Tehtäviä riittää ruokahuollosta ensiapuun ja kolehdinkannosta lasten kanssa puuhaamiseen. Talkoolaisten infotilaisuus on keskiviikkona 1.8. klo 18 Mikaelin seurakuntakodilla (Puistok.13). – Talkoolaiset saavat hyvän mielen lisäksi ruokapalkan, lupaa kappalainen Pasi Jaakkola, joka toimii juhlan koordinaattorina.

Tapahtuman suomalaisia päävieraita on Petri Kosonen, joka on tehnyt pioneerityötä tuomalla Suomeen virrenveisuun vastapainoksi vauhdikasta ylistysmusiikkia, ja piispa Teemu Laajasalo, joka asettaa virkaansa Hengen uudistuksen uuden toiminnanjohtajan. Lisäksi sunnuntai-iltana Jippu haastattelee Haavani on lahjani –tilaisuudessa Nokia mission entistä johtajaa Markku Koivistoa.

---------------

Minä rakennan kirkkoni – kesäjuhla Turussa 2.-5.8.

Talkoolaisten infotilaisuus ke 1.8. klo 18 Mikaelin seurakuntakodilla

Koko ohjelma: www.hengenuudistus.fi

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Kesäjuhlan ohjelma


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat