Avoin olohuone

ma 23.4. kello 09.00 - kello 13.00

Paattisten seurakuntatalo

Maanantaisin avoin olohuone klo 9-13 Paattisten seurakuntatalolla (Maksuton. Avoin kaikille, ei ennakkoilmoittautumista.) Olohuone – kohtaamispaikka kaikille!

Leppoisaa yhdessäoloa vauvasta vaariin – ota mukaan myös mummi ja kummi! Avoimesta olohuoneesta vastaavat seurakunnan perhetyöntekijä Lotta työparinaan lastenohjaaja Anna-Katariina. Kaikessa toiminnassa mennään asiakkaiden ehdoilla eli voit ”tulla ja mennä” oman aikataulun ja esim. lapsen rytmin mukaan. Lapsiperheille suunnattu kynttilähetki ja ohjattu musiikkihetki salissa klo 10. Kerhohuoneissa askartelupiste ja leikkinurkka. Kaikkeen ohjattuun toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Olohuoneeseen voi ottaa halutessaan mukaan omat eväät, esim. lounaan lämmittäminen onnistuu.

Seurakunta tarjoaa aamupalaa kaikille kävijöille joka maanantai. Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Paattisten seurakunta

lastenohjaaja/perhetyöntekijä
Paattisten seurakunta
Kasvatusasiankeskus

Katso myös

to 26.4. klo 9.30 -11.00

Hannunniitun seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerhot ovat jokaviikkoisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään ja lauletaan, hiljennytään kynttilän äärelle, harjoitellaan kädentaitoja ja kahvitellaan yhdessä. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset (0-7v) lapset yhdessä aikuisen seurassa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
to 26.4. klo 9.30 -11.00

Koivulan seurakuntatalo

Koivulan vauvaperhekahvila

Tervetuloa kaikki vauvaperheet! Myös odottavat äidit ovat tervetulleita.
to 26.4. klo 9.30 -11.00

Littoisten seurakuntatalo

Perhekerho

Tule askartelemaan, laulamaan ja leikkimään yhdessä muiden perheiden ja lastenhoitajien kanssa.