Mikaelmessu

su 25.3. kello 17.00 - kello 19.00

Mikaelmessu Mikaelinkirkko

Palmusunnuntain yhteisöllinen jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Musiikissa Mikaelmessu houseband, opetuksessa Mikaelin pastorit, lapsille pyhäkoulut ja kaikille lopuksi iltapala. KOKO PERHEEN Kirkonmäki-tapahtuma ennen messua klo 15-17.

Voiko Jumalanpalveluksen tehdä toisin? Halusimme tehdä uudenlaista ja 2000-luvulle sopivaa messua. Messu päätettiin toteuttaa yhteisöllisenä ja tehdä yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tyyliä nuorennettiin, rakennetta yksinkertaistettiin, kulttuuria kevennettiin, sanomaa syvennettiin ja kaiken ikäiset otettiin huomioon. Lopputuloksen voi kokea Mikaelinkirkossa joka toinen sunnuntai klo 17:

INNOSTAVA ALOITUS: Messun aloituksessa on paljon vauhdikasta gospel- ja ylistysmusiikkia Mikaelmessu housen johdolla. Alkuun kuuluu myös messun teemasta kertominen ja jonkun henkilön haastattelu.

VARUSTAVA OPETUS: Raamattuopetusta on pyritty muokkaamaan nykyihmisen kohtaavaksi. Opetuksen päätteeksi seurakuntaa saa kommentoida ja kysellä. Opetuksen aikana on yli kaksivuotiaille lapsille ”Pyhis” -pyhäkoulu.

KOHTAAVA RUKOUS: Jokaisessa messussa voit jättää oman rukousaiheesi rukouskoriin rukoiltavaksi. Joka kerta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen rukouspalvelijoiden kanssa ehtoollisen aikana alttarilla tai messun päätyttyä kahvitapaamisissa.

HOITAVA EHTOOLLINEN: Vietämme jokaisessa messussa ehtoollista, jossa voit jättää taakkasi Jeesukselle.

YHTEINEN ILTAPALA: Messun lopuksi on tärkein osio eli yhteinen iltapala kirkossa. Kupin ääressä on mahdollisuus kohtaamisiin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Pappi on koko ajan tavattavissa.

Mikaelmessu-yhteisön sivut


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

su 20.5. klo 17.00 -19.00

Mikaelinkirkko

Mikaelmessu

Yhteisöllinen jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Musiikissa Mikaelmessu houseband, opetuksessa Mikaelin pastorit, lapsille pyhäkoulut ja kaikille lopuksi iltapala.
su 20.5. klo 17.00 -19.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Missiomessu "Puhaltaako Henki tänään?"

"Missiomessu - silta elämään" on vapaamuotoinen messu, jossa tarjolla sanaa ja säveliä, rukouspalvelua ja ehtoollinen, pyhäkoulu lapsille ja iltapala kaikille
su 20.5. klo 17.00

Varissuon kirkko

Yhteyden messu

Tervetuloa svengaavaan messuun!