Aurinko on ristin päällä valkea ja punainen - hiljaisen ajan retriitti

pe 23.3. kello 17.00 - su 25.3. kello 14.30

Aurinko on ristin päällä valkea ja punainen -  hiljaisen ajan retriitti

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisen viikon alkaessa vetäydymme viikonlopun ajaksi kuulostelemaan, mitä ympäröivä luonto, yhteiset kappelihetket ja oma sisimpämme meille puhuvat. On paastonaika ja voit vaikka kokeilla digipaastoa sulkemalla kännykät ja tietokoneet!

Retriitin päiväohjelmaa rytmittävät rukoushetket ja ehtoollisenvietto, virikepuheet, meditaatiot ja kiireettömät ateriat. Tarjolla on näin paastonaikana maukasta kasvisruokaa. Jokaiselle on varattu oma huone. Voit rauhassa kuunnella, mitä juuri nyt tarvitset: ehkäpä ulkoilua, nukkumista, lukemista tai luostariperinteestä ammentavaa rukoushetkeä. Lauantaina lämpiää rantasauna ja rohkeimmat pulahtavat avannossa. Kaikki tämä tapahtuu ilman keskustelua, mutta ohjaajien kanssa voit varata keskusteluaikaa, jos jokin ajatus sitä vaatii. 

Virikeajatuksia herättelee Kari J. Kettula ja sinusta huolehtivat myös avustaja Kaija Soininen ja retriittipappi Päivi Vuorilehto.

Retriitin hinta on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 97 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 78 €. Ulkopaikkakuntalaisille vastaavat hinnat 124 € ja 99 €. Liinavaatteiden vuokraus 9 €.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös