"Let´s Sing Gospel Together"

su 18.3. kello 17.00 - kello 18.30

Mikaelinkirkko

Tule mukaan kevään vauhdikkaimpiin jameihin Aboa Gospel-kuoron kanssa. Lauletaan yhdessä tuttua ja uudempaa gospelia "Amerikan malliin".

Aboa Gospel-kuoro johtajanaan Silvia Koski, kutsuu sinut mukaan iloiseen musiikkitapahtumaan. Saat laulaa yhdessä kuoron kanssa, jammailla, ylistää tai vain kuunnella ja nauttia iloisesta tunnelmasta.
Suurin osa lauluista lauletaan alkuperäiskielellä, eli englanniksi. Muutama laulu on myös suomeksi.

Musiikissa on mukana myös Jippu ja lauluja säestää bändi, johon kuuluvat: Ville Pere - koskettimet, Juha Koski - rummut, Seidi Vartiainen - basso, Timo Mansikka-Aho - trumpetti ja Pekka Välimäki - saksofoni.

Mukana menossa myös pastori Matti Hernesaho.

Tilaisuudessa on mahdollisuus antaa kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Myynnissä on sekä Yhteisvastuun tuotteita että Aboa Gospel-kuoron tuotteita mm. koruja ja pipoja.

Ota oma vesipullo mukaan, ettei kurkku kuivu. Tässä tilaisuudessa lauletaan - ja paljon!


http://www.aboagospel.fi
 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

Tapahtumasivu Facebookissa


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat

Katso myös

la 8.9. klo 12.00 -15.00

Varissuon kirkko

VakkeLove -lähiöfestarit

Tunnusta rakkautesi Varissuolle! VakkeLovessa lauletaan paikallisille toimijoille omistettuja yhteislauluja, pompitaan pomppulinnassa, syödään makkaraa, kakkua ja hattaraa ja paljon muuta
ke 19.9. klo 18.00 -19.30

Varissuon kirkko

Lempivirsien ilta

Kirkkomusiikin päivä 19.9. on juuri sopiva päivä kokoontua yhteen laulamaan virsiä. Illassa rakkaimmista virsistään kertovat Eija Kalliala, Anni Maria ja Antti Laato, Tapani Rantala, Jenni Urponen ja Juhani Boateng.