Mikaelmessu

su 11.3. kello 17.00 - kello 19.00

Mikaelmessu Mikaelinkirkko

Yhteisöllinen jumalanpalvelus kaiken ikäisille. Musiikissa Mikaelmessu houseband, opetuksessa 11.3. pastori Medad Birundi Ugandasta, lapsille pyhäkoulut ja kaikille lopuksi iltapala.

Voiko Jumalanpalveluksen tehdä toisin? Halusimme tehdä uudenlaista ja 2000-luvulle sopivaa messua. Messu päätettiin toteuttaa yhteisöllisenä ja tehdä yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tyyliä nuorennettiin, rakennetta yksinkertaistettiin, kulttuuria kevennettiin, sanomaa syvennettiin ja kaiken ikäiset otettiin huomioon. Lopputuloksen voi kokea Mikaelinkirkossa joka toinen sunnuntai klo 17:

INNOSTAVA ALOITUS: Messun aloituksessa on paljon vauhdikasta gospel- ja ylistysmusiikkia Mikaelmessu housen johdolla. Alkuun kuuluu myös messun teemasta kertominen ja jonkun henkilön haastattelu.

VARUSTAVA OPETUS: Raamattuopetusta on pyritty muokkaamaan nykyihmisen kohtaavaksi. Opetuksen päätteeksi seurakuntaa saa kommentoida ja kysellä. Opetuksen aikana on yli kaksivuotiaille lapsille ”Pyhis” -pyhäkoulu.

KOHTAAVA RUKOUS: Jokaisessa messussa voit jättää oman rukousaiheesi rukouskoriin rukoiltavaksi. Joka kerta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen rukouspalvelijoiden kanssa ehtoollisen aikana alttarilla tai messun päätyttyä kahvitapaamisissa.

HOITAVA EHTOOLLINEN: Vietämme jokaisessa messussa ehtoollista, jossa voit jättää taakkasi Jeesukselle.

YHTEINEN ILTAPALA: Messun lopuksi on tärkein osio eli yhteinen iltapala kirkossa. Kupin ääressä on mahdollisuus kohtaamisiin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Pappi on koko ajan tavattavissa.

Mikaelmessu yhteisö


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

ma 8.10. klo 9.30 -11.00

Henrikinkirkko

Pyhis - perheiden pyhäkoulukerho

Raamattu tutuksi lasten silmin, askartelua ja muuta mukavaa.
to 11.10. klo 18.30 -19.30

Mikaelinkirkko

Nuortenmessu

Kaikenikäisten nuortenmessu klo 18.30 alkaen.
ma 29.10. klo 9.30 -11.00

Henrikinkirkko

Pyhis - perheiden pyhäkoulukerho

Raamattu tutuksi lasten silmin, askartelua ja muuta mukavaa.