Retriitti Psalmien äärellä. "Herra, osoita minulle tiesi"

pe 23.2. kello 17.00 - su 25.2. kello 14.30

Retriitti Psalmien äärellä.

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retriitti kutsuu hiljaisuuteen, luontoon ja levolliseen rukoukseen. Tässä retriitissä lähdemme mielessämme kulkemaan yhdessä vuosituhansien takaisten rukoilijoiden kanssa Psalmeja lukien ja laulaen. Raamatun Psalmit on rukouskirja, jonka tekstit nousevat elävästä elämästä ja niissä voi samalla kuulla Jumalan äänen. Psalmit olivat myös Jeesuksen rukouksia viimeiseen asti.

Luostariperinteestä juontuvat rukoushetket, ohjaajan virikepuheet ja messun vietto antavat virikkeitä muuten hiljaisuudessa vietettävään viikonloppuun. Retriitissä vaikenemme, jotta kuulisimme paremmin.  Voit tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu. Retriitissä on mahdollisuus myös keskusteluun ohjaajien kanssa sovittuina aikoina.
 
Retriitin ohjaavat pastori, retriitinohjaaja Inkeri Puputti ja sielunhoitotyön teologi, retriittipappi Päivi Vuorilehto. Retriitin hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 97 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 78 €. Ulkopaikkakuntalaisille vastaavat hinnat 124 € / 99 €. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneissa, ateriat ja ohjelma. 
 
 
 
 
 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

pe 21.9. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Vesper

Iltarukoushetki Tuomiokirkossa joka arkipäivä klo 18.
ma 24.9. klo 14.00 -15.30

Martin seurakuntatalo

Kylväjäpiiri

Martin seurakuntatalo, Temppelinkatu 1, Ompeluseurasali yläkerrassa. Raamatun tutkimista, rukousta, virsiä, hengellisiä lauluja, lähetystietoutta ja keskinäistä yhteyttä. Raamattupiiri: Rikas mies (Luukas 12:13-21)
ma 24.9. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Vesper

Iltarukoushetki Tuomiokirkossa joka arkipäivä klo 18.