Arkiretriitti

su 4.2. kello 10.00 - su 18.3. kello 13.00

Arkiretriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sinulle, joka haluat pysähtyä oman elämäsi ja Raamatun äärelle ja viettää hiljentymisen ja hengellisen ohjauksen jakson keskellä arkielämää.

Osallistujalla on mahdollisuus jokapäiväiseen n. puolen tunnin rukousmietiskelyyn Raamatun tekstien äärellä itse valitsemassaan paikassa ja viikoittaiseen tapaamiseen henkilökohtaisen ohjaajan kanssa. Kuusiviikkoisen jakson alussa ja lopussa osallistumme yhdessä seurakunnan messuun Turun tuomiokirkossa klo 10 ja ryhmätapaamiseen sen jälkeen.

Raamattumietiskelyssä on tilaa Raamatun tapahtumiin eläytymiselle, omakohtaiselle kokemukselle, tunteille ja mielikuvitukselle. Tarkoitus on etsiä ja löytää Jumalan todellisuus keskellä maailmaa, nähdä Jumalan rakkaus ja vastata siihen ja kirkastaa omaa kutsumusta. Tapaamisessa ohjaajan kanssa voit sanoittaa kokemuksestasi sen verran kuin haluat ja saat tekstejä mietiskeltäväksi seuraavaa viikkoa varten. Ohjaajina toimii tehtävään perehdytettyjä kokeneita seurakuntalaisia ja kirkon työntekijöitä.

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset 29.1. mennessä sähköisesti tai  Auli Hynönen-Rinne, p. 040 3417 207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

to 26.4. klo 12.00 -12.30

Turun tuomiokirkko

Ehtoollishetki

Pyhä kohtaa arjen Jeesuksen perheväen pöydässä
to 26.4. klo 18.00 -19.30

Uittamon seurakuntakoti

Uittamon Hannat

Hannapiiri keskittyy rukoilemaan naisten ja naista koskettavien asioiden puolesta kaikkialla maailmassa.
to 26.4. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Vesper

Iltarukoushetki Tuomiokirkossa joka arkipäivä klo 18.