Arkiretriitti

su 4.2. kello 10.00 - su 18.3. kello 13.00

Arkiretriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sinulle, joka haluat pysähtyä oman elämäsi ja Raamatun äärelle ja viettää hiljentymisen ja hengellisen ohjauksen jakson keskellä arkielämää.

Osallistujalla on mahdollisuus jokapäiväiseen n. puolen tunnin rukousmietiskelyyn Raamatun tekstien äärellä itse valitsemassaan paikassa ja viikoittaiseen tapaamiseen henkilökohtaisen ohjaajan kanssa. Kuusiviikkoisen jakson alussa ja lopussa osallistumme yhdessä seurakunnan messuun Turun tuomiokirkossa klo 10 ja ryhmätapaamiseen sen jälkeen.

Raamattumietiskelyssä on tilaa Raamatun tapahtumiin eläytymiselle, omakohtaiselle kokemukselle, tunteille ja mielikuvitukselle. Tarkoitus on etsiä ja löytää Jumalan todellisuus keskellä maailmaa, nähdä Jumalan rakkaus ja vastata siihen ja kirkastaa omaa kutsumusta. Tapaamisessa ohjaajan kanssa voit sanoittaa kokemuksestasi sen verran kuin haluat ja saat tekstejä mietiskeltäväksi seuraavaa viikkoa varten. Ohjaajina toimii tehtävään perehdytettyjä kokeneita seurakuntalaisia ja kirkon työntekijöitä.

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset 29.1. mennessä sähköisesti tai  Auli Hynönen-Rinne, p. 040 3417 207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

su 24.6. klo 11.00

Kansanlaulumessu

Kesäisestä messusta voimaa arkeen. Tule laulamaan tuttujen kansanlaulujen sävelin muun muassa haitarin ja viulun säestyksellä.
ke 27.6. klo 8.00 -8.30

Turun tuomiokirkko

Arkiaamun ehtoollinen

Voimaa arkeen yhteisestä pöydästä
to 28.6. klo 18.00 -18.30

Pyhän Hengen kappeli, Linnankatu 3

Vesper Pyhän Hengen kappelissa

Vesper kutsuu kirkon ikiaikaiseen iltarukoukseen.