3. adventin messu

su 17.12. kello 10.00 - kello 11.30

Joulu senkun lähestyy. Kolmantena adventtina voit tulla ensin messuun ja sitten iltapäivällä vielä laulamaan kauneimpia joululauluja.

Messun liturgina ja saarnaajana on pastori Mikko Nieminen.

Päivän raamatuntekstien keskushahmo on Jeesuksen serkku, Johannes Kastaja. Hän rakensi ikäänkuin perustusta Jeesuksen tulemiselle kehottamalla ihmisiä parannukseen. Johannes myös tiesi paikkansa ja tehtävänsä: ”Minä kastan vedellä, mutta teidän keskellänne on jo toinen, vaikka te ette häntä tunne, hän, joka tulee minun jälkeeni. Minä olen arvoton edes avaamaan hänen kenkiensä nauhoja.”

Vaikka Johannes oli vain palvelija, on Jumalan hommissa palvelijakin rikkaampi kuin suurin ja mahtavin maallinen kuningas: hän saa syntinsä anteeksi ja pääsylipun taivaan iloon. :)


Järjestäjä

Piikkiön seurakunta

Katso myös

su 25.2. klo 10.00 -11.30

Piikkiön kirkko

Messu

Sinun puoleesi, Herra, minä käännyn. Jumalani, sinun apuusi minä luotan. Enhän luota turhaan, ethän anna vihollisilleni sitä riemua, että he voittavat minut! Ei kukaan, joka luottaa sinuun, jää vaille apuasi. (Psalmista 25)
su 4.3. klo 10.00 -11.30

Piikkiön kirkko

Messu, Pipliaseuran kirkkopyhä

Tänään on tarjolla messun herkkujen lisäksi myös kirkkokahvia ja soppaa.
su 11.3. klo 17.00 -19.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Missiomessu "Jumalan kuvana täyteen elämään"

"Missiomessu - silta elämään" on vapaamuotoinen messu, jossa tarjolla sanaa ja säveliä, rukouspalvelua ja ehtoollinen, pyhäkoulu lapsille ja iltapala kaikille