Hiljaisuuden kuvia -maalausretriitti

ma 20.11. kello 17.00 - ke 22.11. kello 15.00

Hiljaisuuden kuvia -maalausretriitti Sinapin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tässä hiljaisuuden retriitissä sinulla on mahdollisuus myös maalata. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvita. Maalaaminen, kirjoittaminen ja luonnossa liikkuminen voivat olla tapa rukoilla, olla läsnä omalle itselleen Jumalan edessä.

Maalatessa käytämme helppoja vesiliukoisia peitevärejä sekä öljypastelliliituja. Kaikki värit ja välineet löytyvät paikan päältä.

Rukoushetket, yhteiset kokoontumiset ja ateriat rytmittävät päiviemme kulkua. Myös ohjelmoimatonta aikaa jää runsaasti - aikaa, jonka voit käyttää siihen, mitä nyt tarvitset.

Ryhmä sitoutuu hiljaisuuteen päivien ajaksi, mutta ohjaajilta on mahdollisuus varata aikaa kahdenkeskiseen keskusteluun.

Retriitin ohjaavat pastori, ekspressiivinen taideterapeutti Terhi Varjoranta ja retriittipappi, sielunhoidon teologi Päivi Vuorilehto.

Retriitin hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tulevilla 121 €. Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 102 € sisältäen maalaustarvikkeet. Vastaavat hinnat ulkopaikkakuntalaisille 149 € / 123 € . Liinavaatevuokra 9 € tai omin liinavaattein.

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

su 23.9. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!
su 23.9. klo 11.00

Kärsämäen siunauskappeli

Kärsämäen kappelin messu

Tervetuloa Maarian seurakunnan messuun Kärsämäen kappeliin!
su 30.9. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!