Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag

la 18.11. kello 09.00 - kello 19.00

Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag Turun tuomiokirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Milloin viimeksi ehdit pyhittää lepopäivän? Hiljaisuuden päivä Turun tuomiokirkossa tarjoaa mahdollisuuden lepoon, rukoukseen ja mietiskelyyn ikiaikaisten holvien alla. Päivä on pieni retriitti, jossa voit osallistua rukoushetkiin, meditaatioihin ja ehtoollisenviettoon. Välillä ruokailemme sakastin ullakolla ja aikaa jää myös ulkoiluun vaikkapa Aurajoen rannassa.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat hiljentymistä ja lepoa. Kirkko on varattu yhteistä hiljentymistä varten klo 9-19. Emme keskustele keskenämme muuta kuin välttämättömät asiat. Toivomme, että hiljaisuuden päivään ilmoittautuneet voivat osallistua koko päivän ajaksi. Aamun messuun ruotsiksi klo 9 ja illalla klo 18 suomeksi ovat kaikki muutkin tervetulleita. Päivän mittaan on erilaisia rukoushetkiä ja meditaatioita, joita ohjaavat Björn Öhman, Seija Mauro ja Päivi Vuorilehto. Hinta 20 € sisältää kahdet kahvit ja lounaan. Huomaathan, että ruokailemme sakastin ullakolla, jonne on muutamia portaita.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Auli Hynönen-Rinne
toimistosihteeri
 

Katso myös

su 4.2.2018 klo 10.00 - su 18.3.2018 klo 13.00

Arkiretriitti

Sinulle, joka haluat pysähtyä oman elämäsi ja Raamatun äärelle ja viettää hiljentymisen ja hengellisen ohjauksen jakson keskellä arkielämää.
pe 9.2.2018 klo 17.00 - su 11.2.2018 klo 14.00

Tammilehto

Luopumisen tie - Raamatun eväitä mutkaiseen matkaan - retriitti

Elämässä joutuu oppimaan luopumista. Joskus menettämisen keskellä tuntee olevan ainut ihminen, joka joutuu antamaan pois itselleen niin merkittävää.
su 11.2. klo 10.00

Kaarinan kirkko

Paastonajan arkiretriitti alkaa

Arkiretriitin aikana tutkistellaan omaa elämää paastonajan raamatuntekstien äärellä puoli tuntia päivässä. Kerran viikossa perjantaiaamupäivällä ryhmäläiset kokoontuvat kertomaan kokemuksistaan toisilleen sen verran kuin haluavat.