Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag

la 18.11. kello 09.00 - kello 19.00

Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag Turun tuomiokirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Milloin viimeksi ehdit pyhittää lepopäivän? Hiljaisuuden päivä Turun tuomiokirkossa tarjoaa mahdollisuuden lepoon, rukoukseen ja mietiskelyyn ikiaikaisten holvien alla. Päivä on pieni retriitti, jossa voit osallistua rukoushetkiin, meditaatioihin ja ehtoollisenviettoon. Välillä ruokailemme sakastin ullakolla ja aikaa jää myös ulkoiluun vaikkapa Aurajoen rannassa.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat hiljentymistä ja lepoa. Kirkko on varattu yhteistä hiljentymistä varten klo 9-19. Emme keskustele keskenämme muuta kuin välttämättömät asiat. Toivomme, että hiljaisuuden päivään ilmoittautuneet voivat osallistua koko päivän ajaksi. Aamun messuun ruotsiksi klo 9 ja illalla klo 18 suomeksi ovat kaikki muutkin tervetulleita. Päivän mittaan on erilaisia rukoushetkiä ja meditaatioita, joita ohjaavat Björn Öhman, Seija Mauro ja Päivi Vuorilehto. Hinta 20 € sisältää kahdet kahvit ja lounaan. Huomaathan, että ruokailemme sakastin ullakolla, jonne on muutamia portaita.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

ti 29.5. klo 17.00 -19.00

Pyhän Katariinan kirkko

Laulava rukouspiiri

Avoin rukouslauluryhmä
ti 5.6. klo 17.00 -19.00

Pyhän Katariinan kirkko

Laulava rukouspiiri

Avoin rukouslauluryhmä
to 21.6. klo 13.00

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkko ja kansanperinne -opastuskierros

"Kirkon lattialta löytyneestä neulasta saa hyvän ongenkoukun, jos sen kirkossa saarnan aikana itselleen koukuksi vääntää." - Vanha suomalainen uskomus