Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag

la 18.11. kello 09.00 - kello 19.00

Hiljaisuuden päivä / Tystnadens dag Turun tuomiokirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Milloin viimeksi ehdit pyhittää lepopäivän? Hiljaisuuden päivä Turun tuomiokirkossa tarjoaa mahdollisuuden lepoon, rukoukseen ja mietiskelyyn ikiaikaisten holvien alla. Päivä on pieni retriitti, jossa voit osallistua rukoushetkiin, meditaatioihin ja ehtoollisenviettoon. Välillä ruokailemme sakastin ullakolla ja aikaa jää myös ulkoiluun vaikkapa Aurajoen rannassa.

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat hiljentymistä ja lepoa. Kirkko on varattu yhteistä hiljentymistä varten klo 9-19. Emme keskustele keskenämme muuta kuin välttämättömät asiat. Toivomme, että hiljaisuuden päivään ilmoittautuneet voivat osallistua koko päivän ajaksi. Aamun messuun ruotsiksi klo 9 ja illalla klo 18 suomeksi ovat kaikki muutkin tervetulleita. Päivän mittaan on erilaisia rukoushetkiä ja meditaatioita, joita ohjaavat Björn Öhman, Seija Mauro ja Päivi Vuorilehto. Hinta 20 € sisältää kahdet kahvit ja lounaan. Huomaathan, että ruokailemme sakastin ullakolla, jonne on muutamia portaita.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Auli Hynönen-Rinne
toimistosihteeri
 

Katso myös

pe 15.12.2017 klo 17.00 - su 17.12.2017 klo 14.00

Tammilehto Rymättylä

Seimelle saapukaa, ihmettä katsokaa! retriitti

Tule hiljentymään yhdessä seimen äärelle, vietätpä sitten joulusi yksin tai isommassa joukossa. Pysähdymme hetkeksi joulun kiireiden ja valmistelujen keskellä kuuntelemaan suuren juhlan sanomaa, meille on syntynyt Vapahtaja! Lähde mukaan matkalle Joulun iloon!
pe 2.3.2018 klo 17.00 - su 4.3.2018 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Virsin, lauluin ja kantelein -retriitinomainen viikonloppu

Retriitinomainen viikonloppu kantelekurssilaisille ja viisikielisen kanteleensoiton perusasiat osaaville harrastajille. Mahdollisuus osallistua ennen viikonloppua viisikielisen kanteleen alkeiskurssiin Turun kristillisellä opistolla, johon oma ilmoittautuminen.