Ilona ihmislapset - naistenilta

pe 27.10. kello 18.30 - kello 21.15

Ilona ihmislapset - naistenilta Kaarinan kirkko

Kolmen lapsen isä Mikko Vaismaa osasi nauraa ja naurattaa jo lapsena. Perjantaina 27.10. klo 18.30 Kaarinan kirkolla Voudinkatu 2 hän etsii yhdessä naistenillan osallistujien kanssa ihmisenä olemisen huvittavia puolia, lempeästi. Kanttori Olli-Heikki Husso soittaa keveitä säveliä.

Vaismaa opiskeli luokanopettajaksi, mutta on kymmenen vuoden ajan kulkenut ympäri maata stand up -koomikkona. Monelle hän on tuttu tv:stä tai Samppalinnan kesäteatterista. Koomikon erottaa muista ihmisistä kyky katsoa asioita ja ihmisiä hiukan toisin, hän sanoo. Naurusta tulee lempeää, kun nauraa samalla itselleen.

Poikluoman naistenpiiri tarjoaa iltapalan ja ilta päättyy yhteiseen ehtoollisen viettoon. Iltaan on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään kaarinalaisperheen tukemiseksi.


Järjestäjä

Kaarinan seurakunta

Ota yhteyttä

Merja Auer
kappalainen
Kaarinan seurakunta
 

Katso myös

ti 21.11. klo 11.00 -13.30

Raunistulan seurakuntatalo

60+ miesten kokkiryhmä ja keskustelupiiri

60+ keskustelupiirissä jutellaan ja miehet kokkaavat keittiössä. Lopuksi nautitaan yhteinen ateria. Tervetuloa mukaan!
ti 21.11. klo 12.00 -14.00

Varissuon kirkko

Valpurin Kammari

Valpurin Kammari on varttuneen väen kerho Varissuon kirkolla ja se kokoontuu klo 12-14 joka toinen tiistai parittomilla viikoilla. Kerhossa on joka kerralla ruokailu (2 eur), ohjelmallinen tuokio, hartaus ja päätöskahvit. Tule sinäkin mukaan!