Autoratakerho

ma 9.10. kello 17.00 - kello 19.00

Mikonmökki

Mikaelring on kaikille avoin autoratakerho Turussa. Maanantai-iltaisin kaasutellaan klo 17–19 kaikilla neljällä kaistalla 26 metrin radalla. Ota oma auto mukaan tai ajele kerhon autoilla.

Mikaelring on Turun Mikaelinseurakunnan pienoisautorata. Hienosti maisemoitu rata sopii kaikille kotiradallakin ajettaville, 1:32-mittakaavan autoille esim. Scalextric ja Carrera. Neliurainen rata on 26 metriä pitkä. Kierrosaika mitataan 1/1000 sekunnin tarkkuudella ja kuljettajat voivat seurata omia kierrosaikojaan monitorista. Kerholla on autoja ja ohjaimia, joten ajamaan pääsee ilman omaa autoakin. Omilla autoilla saa tietysti ajaa myös! Kerhoiltoina huolletaan ja korjataan autoja sekä annetaan viritysvinkkejä! Toiminta sopii hyvin kouluikäisille lapsille, nuorille ja aikuisillekin.


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

ti 21.11. klo 9.30 -11.00

Nummen Punainen tupa

Perhekerho

Perhekerhot ovat jokaviikkoisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään ja lauletaan, hiljennytään hyvän sanoman äärelle, harjoitellaan kädentaitoja ja kahvitellaan yhdessä. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset (0-7-vuotiaat) lapset yhdessä aikuisen seurassa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
ti 21.11. klo 9.30 -11.15

Skanssin liikekeskus, kampaamo Clipsin vieressä 2 krs

Skanssin perheleikkikoulu

Perheleikkikoulujen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä; lapset aikuisen kanssa. Tervetuloa!
ti 21.11. klo 9.30 -11.00

Poikluoman seurakuntatalo

Poikluoman perhekerho

Tule kahvittelemaan, leikkimään, askartelemaan, laulamaan, hiljentymään, viettämään hetki yhdessä!