Tule mukaan perheen keskellä yksin -ryhmään!

ti 3.10. kello 10.00 - kello 12.00

Tule mukaan perheen keskellä yksin -ryhmään! Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Yksinäisyys on tuttua monelle pienen lapsen äidille. Nyt sinulla on mahdollisuus pysähtyä omien kokemustesi äärelle ja kirjoittaa ajatuksiasi itsellesi näkyviksi.

Ryhmä alkaa 3.10. ja kokoontuu viisi kertaa. Ryhmässä pääset syventymään omiin kokemuksiisi oman itsesi, parisuhteen, vanhemmuuden ja verkostojen näkökulmista. Jokaisella on myös mahdollisuus jakaa omista ajatuksistaan muille ryhmäläisille sen verran kuin kulloinkin haluaa tai työskennellä vain itseään varten. Lastenhoito ja ilmainen lounas on järjestetty.

Ilmoittaudu mukaan diakoni Noora Nurmelle puh. 040-341 7419 tai sähköpostilla noora.nurmi@evl.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös, kuinka monta ja minkä ikäisiä lapsesi ovat. Sylilapset voivat olla koko ajan äidin kanssa, isommille on ohjattua leikkiä viereisessä tilassa.

Yhteistyössä Pieksämäen Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Turun Martinseurakunta.

(Martinseurakunnan viestintä 25.9.2017/HK)


Järjestäjä

Martinseurakunta

Ota yhteyttä

Noora Nurmi
diakoniatyöntekijä
Martinseurakunta
 

Katso myös

pe 3.11. klo 18.00 -19.30

Martinkirkko

Konsertti nuoren muistolle

Turun seurakuntien nuoret järjestävät yhteisen konsertin nuorena kuolleiden muistolle Martinkirkossa
ma 6.11. klo 18.00 -19.00

Martin seurakuntatalo

Léopold Survagen taide ja elämä Martin seurakuntatalolla

Turun saksalainen seurakunta juhlistaa 90-vuotista taivaltaan Martin seurakuntatalolla ranskalaisen taidemaalari Léopold Survagen (1879–1968) jalanjäljissä tämän ”Ristiinnaulittu”-maalauksen äärellä. Kuuluisa taideaarre on koristanut kaikessa hiljaisuudessa Turun Martinseurakunnan seurakuntasalia jo yli 30 vuotta.