Tuu tutuks Turus!

pe 1.9. kello 11.00 - kello 14.00

Tuu tutuks Turus!

Turun konserttitalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Turun seudulla on paljon mukavia ihmisiä. Tuu tutuks heidän kanssaan. Ilmaistapahtumassa mukana Madventuresin Riku ja Tunna, Jukka Poika ja hyvää ruokaa!

Älä jää yksin! Tarjolla hyvää ruokaa, musiikkia ja keskustelua. Kolmen tunnin aikana ehditään kuulla Jukka Poikaa, vaihtaa ajatuksia Rikun ja Tunnan johdattelemina ja syödä.

Tervetulleita ovat kaikki, jotka kaipaavat ihmisiä elämäänsä. 

Ilmoittaudu mukaan https://www.lyyti.in/tuututuksturus2017 tai soittamalla diakoniakeskukseen puh. 0403417340 tai sanna.stykki@evl.fi. Ilmoittautuminen auttaa tarjoilujen valmistamisessa.

Osallistuminen on ilmaista! Konserttitalon ovet aukeavat klo 10:30.

Tapahtumaa ovat järjestämässä: Turun ja Kaarinan srky, Turun kaupunki, Me-säätiö, Turun kaupunkilähetys, Turun katulähetys, Operaatio Ruokakassi, Fingerroos-säätiö, EHYT ry ja Kaarinan työttömät ry

Tapahtuma Facebookissa


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Teemu Hälli
diakoniajohtaja
 

Katso myös

to 14.12. klo 17.00

Nummen seurakuntakoti

Food and Hope nuorille aikuisille

Kaipaako jääkaappisi täydennystä? Sinulla ei ole mitään ilmaista ruokailua vastaan?Kaipaatko yhteisöä? Tiedätkö millä tavoin seurakunta voi sinua auttaa? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, sinun kannattaa suunnata Food & Hope -tapahtumiin. Luvassa maistuva päivällinen, live-musiikkia, ystävällistä seuraa ja lähtiessä ruokakassi kotiin! Mukana kirkkoherra Leena Kairavuo.