Kasvotusten - Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius

ti 29.8. kello 19.00 - kello 21.30

Mikaelinkirkko

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat elo-syyskuussa kuusi Kasvotusten-iltaa eri puolilla Suomea.

Kasvotusten ovat kaksi omalla sarallaan tunnettua ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. He edustavat kahta sukupolvea, kahta erilaista tapaa ilmaista ajatuksia. Illassa musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat kuulijoille mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä. 

Tommy Hellsten kommentoi: 
- Neljäkymmentä vuotta aitiopaikalla ihmisyyden äärellä. Sitä on työni terapeuttina, kirjailijana ja kouluttajana ollut. Mitä olen oppinut meistä ihmisistä, keitä me olemme, mikä meitä yhdistää ja mikä erottaa? Missä meissä on kaikkein ihmeellisintä? Sanoilla ja sävelillä, musiikin universaalilla kielellä yritämme koskettaa sisimpämme salattuja kieliä, tavoittaa jotain oleellista siitä, mitä ihmisenä oleminen tässä maailmassa on. Levollinen pysähtyminen, läsnäolo tässä hetkessä. Siinä sisin tulee kosketetuksi. 
 
Tommi Kalenius miettii: 
- Musiikki jatkaa siitä, mihin sanat loppuvat. Lauluilla voidaan osua ihmisyydessä johonkin sellaiseen selittämättömään kohtaan, jossa ei tarvita naamioita tai kovia kuoria. Näiden iltojen mahdollisuus on yhdistää ja rohkaista meitä löytöretkeilijöitä, jotka mietimme mistä tässä kaikessa on kyse ja mikä meidät tähän on tuonut. Lauluntekijänä janoan tällaisia ydinkosketuksia. Minulla on tarve jatkuvasti etsiytyä sille ihmisyyden paikalle, jossa sijaa saavat hiljaiset kysymykset, varmojen vastauksien sijaan. 
 
Tommi Kaleniuksen mukana kiertueella esiintyvät Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Pasi Ryökkynen ja Antti Suonio. 

Kiertue oli sovittu ennen viestiä Tommy Hellstenin puolison poismenosta, mutta kiertue päätettiin kuitenkin toteuttaa suunnitelman mukaisesti.

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli.


Tilaisuuden kesto noin 2h 30min väliajan kanssa.
Liput:
www.lippu.fi/kasvotusten
25€ palvelupalkkioineen ennakko
30€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

Lisätietoa tapahtumasta


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli

Katso myös

ti 25.9. klo 9.00 -11.00

Piikkiön seurakuntakeskus

Kaiken kansan kahvila

Kahvittaako? Haluatko turista mukavia hyvässä seurassa?
ti 25.9. klo 9.30 -11.00

Nummen Punainen tupa

Avoin PERHETUPA kaikenikäisille

Leppoisaa yhdessäoloa vauvasta vaariin- ota mukaan mummi ja kummi tai naapuri! Tupa sisältää kynttilähetken, laulua, leikkiä, kädentaitoa ja kahvittelua sekä seurustelua. Tule mukaan maksuttomaan tupaan ja tuo ystäväsikin! Ei ennakkoilmoittautumista.
ti 25.9. klo 9.30 -10.00

Rungon koulu (Vanha Viipurintie 84)

Lapsikuoro

Kuorolaulu on kivaa! Tule kokeilemaan. :)