Taivas ja Tähdet - Samppalinna Goes Gospel

ma 17.7. kello 19.00 - kello 21.00

Taivas ja Tähdet - Samppalinna Goes Gospel

Samppalinnan kesäteatteri

Viime kesänä suuren suosion saanut gospeltapahtuma saa Turussa jatkoa tänä kesänä.

Taivas ja Tähdet – Samppalinna Goes Gospel konserttien konsepti on upea. Se on musiikkia, elämäniloa ja ikimuistoisia kohtaamisia tarjoava, ihan oikeasti juonnettu ulkoilmakonsertti koko kansalle. Molemmissa konserteissa esiintyy maamme eturivin artisteja laidasta laitaan.

– Kyllä tällaiselle tapahtumalle tilausta on. Viime vuoden konserttien huikea suosio osoitti, että myös tällaista viihdettä kaivataan. Yleisöä Turkuun saapui satojen kilometrien päästä, hehkuttaa konsertit juontava Joel Hallikainen, joka myös soittaa ja laulaa molemmissa konserteissa.

Toisena maanantaina 17.7. klo 19 estradille nousee aina niin valloittava Arja Koriseva ja varmasti monelle yllätys - koomikko Jope Ruonansuu. Juontajana ja esiintyjänä toimii Joel Hallikainen. Lisäksi Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa. Väliajalla viihdyttää tuttuun tapaan Samuel Salminen Café-Band. 

Konsertin järjestää Turun Mikaelinseurakunta ja puitteet kesäisiin iltoihin tarjoaa Samppalinnan Kesäteatteri. Pääsylippuja ennakkoon konserttiin voi ostaa lippupisteen toimipaikoista ja R-Kioskeista kautta maan sekä verkossa osoitteesta www.lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös suoraan Samppalinnan Kesäteatterin lipputoimistosta. Väliajan pullakahvitarjoilu sisältyy tänäkin vuonna pääsylipun hintaan.

Yhden illan lippu 21€ + toimituskulut


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Samppalinnan kesäteatteri, Mikaelin Ystävät, Missionmen

Katso myös

ke 23.5. klo 16.00 -20.00

Papinholman seurakuntakoti

Kaarinan seurakunnan nuortenilta

Tervetuloa hengailemaan, rentoutumaan ja viettämään iltaa yhdessä Papinholmaan!
ke 23.5. klo 16.30

Varissuon kirkko

Avoin rukouspiiri

Rukouspiiri
ke 23.5. klo 18.00

Jaanin seurakuntatalo

Nuortenilta

Nuortenilta kaikille 14-vuotta täyttäneille.