Lauluyhtye Vmsix:n konsertti

ke 12.7. kello 18.00 - kello 19.15

Lauluyhtye Vmsix:n konsertti Mikaelinkirkko

Taitavan, palkitun ja ympäri maailmaa konsertoivan lauluyhtyeen konsertti.

Yhtye Vocal Motion six, VMSIX on perustettu vuonna 1999 Namibiassa. Perustaja jäseniä olivat Rundulaiset veljekset Vasco ja Jones Mario sekä Sambiassa syntyneet veljekset Peter ja Mark Chizyuka. Yhtyeen kokoonpano on vaihdellut paljon ja välillä mukana on ollut naisartistejakin. Tällä hetkellä kokoonpanoon kuuluu vielä Angolassa syntynyt Paulo Nhanga Correia.

VMSIX on vieraillut konsertoimassa ympäri maailmaa mm. Kiinassa, Euroopassa useissa maissa ja Yhdysvalloissa. Yhtye on saavuttanut urallaan lukuisia palkintoja, joista mainittakoon Tampereen sävelessä vuonna 2014 saatu kolmas sija. Viimeisin albumi ”Ekundungu” palkittiin parhaana afrikkalaisena albumina CASA Awards tilaisuudessa Yhdysvalloissa. VMSIX on tehnyt yhteistyötä Rajattomat- yhtyeen kanssa niin Suomessa kuin Namibiassa.

Yhtyeen mottona on ”se, mitä teemme pelkästään itsellemme kuolee mukanamme, mutta mitä olemme tehneet toisille ja maailmalle, se säilyy ja on kuolematonta.” Tästä johtuen maksullisten konserttien lisäksi VMSIX tekee paljon hyväntekeväisyystyötä ja vierailee maksutta päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.

Vapaa pääsy


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat