Värityspäivä aikuisille

la 8.7. kello 10.00 - kello 16.00

Värityspäivä aikuisille Henrikinkirkko

Henrikinkirkon alakerrassa ja pihalla väritetään paperia eri tavoilla. Värikkäistä papereista kootaan pieni vihko ja koristelua jatketaan leimailuilla, kollaaseilla ja kirjoittamalla. Papereista syntyy oman elämän kuvapäiväkirja, merkintöjä ja raaputuksia tästä päivästä.

Värityspäivässä ei ole vaatimuksia, kaikki kelpaa. Käytämme oho-upsista-menetelmiä. Iloitsemme jokaisesta väriläikästä ja merkistä. Voit kokeilla monenlaisia materiaaleja ja värejä. Toivottavasti innostut jatkamaan oman kuvapäiväkirjan kokoamista.

Ota mukaan piirustuspaperia, sivellin, sakset ja liimaa. Jos sinulla jo on värejä, kyniä ja erilaisia arkartelutarvikkeita, ota nekin mukaan. Kauppaan kannattaa lähteä vasta tämän päivän jälkeen, kun tiedät millä tarvikkeilla haluat jatkaa.

Ylimääräiset askartelutarvikkeet ja paperit voit tuoda yhteiseen käyttöön. Paikalla on värejä ja tarvikkeita vapaasti käytettäväksi. materiaalimaksu 5 euroa käteisellä paikan päällä.

Varmista pöytäpaikka ilmoittautumalla Heli Lindroos p. 040 3417 493 (varmimmin  tekstiviestillä) tai heli.lindroos@evl.fi

Seuraa Värityspäivää Facebookissa.


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Ota yhteyttä

Heli Lindroos
johtava diakoniatyöntekijä
Henrikinseurakunta
 

Katso myös

la 27.1. klo 10.00 -17.00

Henrikinkirkko

Värityspäivä + Turun ATC korttien livevaihto

Kaksi tapahtumaa rinnakkain. Kaikenlaisten paperiaskartelijoiden ja värittäjien kokoontumisajot sekä ATC taitelijakorttien vaihtotapahtuma Henrikinkirkolla alakerran nuorisotiloissa. Ilmoittaudu.
ke 31.1. klo 16.50

Seurakuntien toimitalo

Kirjallisuuspiiri

Pari kertaa kuussa kokoonnutaan hyvien kirjojen äärelle.
to 1.2. klo 14.00 -16.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Naururypyt - toiminnallinen ryhmä aikuisille

Kahvittelua, askartelua ja muuta puuhastelua ryppyotsaisuutta välttäen