Värityspäivä aikuisille

la 8.7. kello 10.00 - kello 16.00

Värityspäivä aikuisille Henrikinkirkko

Henrikinkirkon alakerrassa ja pihalla väritetään paperia eri tavoilla. Värikkäistä papereista kootaan pieni vihko ja koristelua jatketaan leimailuilla, kollaaseilla ja kirjoittamalla. Papereista syntyy oman elämän kuvapäiväkirja, merkintöjä ja raaputuksia tästä päivästä.

Värityspäivässä ei ole vaatimuksia, kaikki kelpaa. Käytämme oho-upsista-menetelmiä. Iloitsemme jokaisesta väriläikästä ja merkistä. Voit kokeilla monenlaisia materiaaleja ja värejä. Toivottavasti innostut jatkamaan oman kuvapäiväkirjan kokoamista.

Ota mukaan piirustuspaperia, sivellin, sakset ja liimaa. Jos sinulla jo on värejä, kyniä ja erilaisia arkartelutarvikkeita, ota nekin mukaan. Kauppaan kannattaa lähteä vasta tämän päivän jälkeen, kun tiedät millä tarvikkeilla haluat jatkaa.

Ylimääräiset askartelutarvikkeet ja paperit voit tuoda yhteiseen käyttöön. Paikalla on värejä ja tarvikkeita vapaasti käytettäväksi. materiaalimaksu 5 euroa käteisellä paikan päällä.

Varmista pöytäpaikka ilmoittautumalla Heli Lindroos p. 040 3417 493 (varmimmin  tekstiviestillä) tai heli.lindroos@evl.fi

Seuraa Värityspäivää Facebookissa.


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Ota yhteyttä

Heli Lindroos
johtava diakoniatyöntekijä
Henrikinseurakunta
 

Katso myös

to 22.3. klo 18.00 -19.30

Katariinan pappila

Valoa yössä esittää: Sovussa sitruunapuiden alla - Al Andaluksen tarina

Tervetuloa kuuntelemaan Al Andaluksen sanomaa ajasta, jolloin itä ja länsi kohtasivat toisensa 1000-luvun Espanjassa! Keskustelemassa FT Inka Nokso-Koivisto, arkkitehti Panu Savolainen ja emeritus ohjelmapäällikkö Kari J. Kettula.
to 29.3. klo 14.00 -16.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Naururypyt - toiminnallinen ryhmä aikuisille

Kahvittelua, askartelua ja muuta puuhastelua ryppyotsaisuutta välttäen