Värityspäivä aikuisille

la 8.7. kello 10.00 - kello 16.00

Värityspäivä aikuisille Henrikinkirkko

Henrikinkirkon alakerrassa ja pihalla väritetään paperia eri tavoilla. Värikkäistä papereista kootaan pieni vihko ja koristelua jatketaan leimailuilla, kollaaseilla ja kirjoittamalla. Papereista syntyy oman elämän kuvapäiväkirja, merkintöjä ja raaputuksia tästä päivästä.

Värityspäivässä ei ole vaatimuksia, kaikki kelpaa. Käytämme oho-upsista-menetelmiä. Iloitsemme jokaisesta väriläikästä ja merkistä. Voit kokeilla monenlaisia materiaaleja ja värejä. Toivottavasti innostut jatkamaan oman kuvapäiväkirjan kokoamista.

Ota mukaan piirustuspaperia, sivellin, sakset ja liimaa. Jos sinulla jo on värejä, kyniä ja erilaisia arkartelutarvikkeita, ota nekin mukaan. Kauppaan kannattaa lähteä vasta tämän päivän jälkeen, kun tiedät millä tarvikkeilla haluat jatkaa.

Ylimääräiset askartelutarvikkeet ja paperit voit tuoda yhteiseen käyttöön. Paikalla on värejä ja tarvikkeita vapaasti käytettäväksi. materiaalimaksu 5 euroa käteisellä paikan päällä.

Varmista pöytäpaikka ilmoittautumalla Heli Lindroos p. 040 3417 493 (varmimmin  tekstiviestillä) tai heli.lindroos@evl.fi

Seuraa Värityspäivää Facebookissa.


Järjestäjä

Henrikinseurakunta