«Sinä olet kaunein kaikista» Kuoromusiikkia rakkauden Korkea Veisusta

to 15.6. kello 18.00

«Sinä olet kaunein kaikista» Kuoromusiikkia rakkauden Korkea Veisusta Mikaelinkirkko

Kamarikuoro Canzone 11 (München/Saksa) Kuoron johtaja: Tanja Wawra vapaa pääsy

Kamarikuoro CANZONE 11

Tanja Wawra perusti CANZONE 11 kamarikuoron 2011. Ohjelmasta riippuen kuorossa laulaa mukana 16-25 valittua laulajaa Münchenin alueelta. CANZONE 11 on tunnettu voimakkaasta ilmaisustaan vanhan ja nykymusiikin esittämisessä. Kriitikot ovat ylistäneet kuoron säiteilyvoimaa, kaunista sointia ja yhtenäisyyttä.

CANZONE 11 on pitänyt monia hengellisen sekä maallisen musiikin konsertteja hyvin erilaisilla ohjelmilla sekä tehnyt yhteistyötä erilaisten ryhmien kanssa kuten Barockensemble CordAria ja orkesteri La Banda. Konsertteja on ollut mm.Münchenissä, Augsburgissa, kuoroviikolla Bad Feilnbachissa sekä Warsovassa.

Kuoro haluaa, että kuulijat innostuvat eri aikakausilta olevista, niin tutuista kuin tunemattomistakin, sävellyksistä. Musisoidessa kuorolle ovat myös erityisen tärkeitä laulujen sanat sekä laulamisen ilo ryhmässä.


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Ota yhteyttä

Marko Hakanpää
johtava kanttori
Mikaelinseurakunta
 

Katso myös

ke 23.8. klo 14.00 -14.20

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon kesämusiikki

Kesämusiikissa esiintyy sellisti Jukka Perksalo. Tilaisuuden kesto on n. 20 min. Konsertin jälkeen on mahdollista osallistua tuomiokirkon opastuskierrokseen.
ke 30.8. klo 14.00 -14.20

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon kesämusiikki

Kesämusiikissa esiintyy sellisti Sakari Kivinen. Tilaisuuden kesto on n. 20 min. Konsertin jälkeen on mahdollista osallistua tuomiokirkon opastuskierrokseen.
to 7.9. klo 15.00 -16.00

Varissuon kirkko

Laulun iltapäivä

Yhteislauluhetki kaikille laulamisesta innostuneille. Tule piristymään, voimaantumaan ja ilahtumaan yhteisen laulun voimasta.