Eläkeläisten tuolijumppa

ke 7.12. kello 13.00 - kello 13.45

Seurakuntien toimitalo

Eläkeläisten tuolijumppa on monipuolinen, ammattilaisen ohjaama jumppa oman voinnin mukaan. Ohjaajana Tuula Välimäki.

Eläkeläisten tuolijumppa on monipuolinen, ammattilaisen ohjaama jumppa oman voinnin mukaan. Ohjaajana Tuula Välimäki. Tuolijumppaa on parittomina keskiviikkoina Toimitalon Juhlasalissa klo 13-13.45 (Eerikinkatu 3, 2. krs). Syyskauden ensimmäinen kerta on 14.9 ja kauden viimeinen 7.12.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

ke 23.8. klo 11.00 -13.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Annan tupa

Annan tupa on varttuneen väen kerho, joka kokoontuu Hannunniitun seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkoina. Annan tuvassa viihdytään yhdessä, nautitaan keittolounas (3 eur) ja jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ke 23.8. klo 13.00

Raunistulan seurakuntatalo

Kesäpiiri

Tervetuloa viettämään kesäpäiviä Raunistulan kesäpiiriin. Kahvia, ohjelmaa ja mukavaa seuraa!
to 24.8. klo 13.00 -14.30

Hurttivuoren seurakuntakoti

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.