Jouluaskarteluilta koululaisille ja heidän vanhemmilleen

ke 30.11. kello 18.00 - kello 20.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Tule näpertelemään kaverien ja vanhempien/mummien/kummien kanssa joulukortteja ja pieniä joululahjoja! Ilahduta jotakuta itse tehdyllä joulumuistiaisella.

Jouluaskarteluilta 1.-6. -luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen. Iltaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa, tai voi ottaa mukaan oman aikuisen. Yhdessä on mukava fiilistellä joulujuttuja ja värkkäillä pieniä joulumuistamisia. Askartelun lisäksi pääset tutustumaan kerhonohjaajiin.

Iltaan ei ole etukäteisilmoittautumista, ja se on maksuton. Tervetuloa!


Järjestäjä

Martinseurakunta

Ota yhteyttä

Paula Adekanye
nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta
 

Katso myös

ke 23.8. klo 11.00 -13.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Annan tupa

Annan tupa on varttuneen väen kerho, joka kokoontuu Hannunniitun seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkoina. Annan tuvassa viihdytään yhdessä, nautitaan keittolounas (3 eur) ja jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
to 24.8. klo 13.00 -14.30

Hurttivuoren seurakuntakoti

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ma 28.8. klo 14.00 -15.30

Cafe Mikael

käsityökerho

käsityötä ja askartelua mukavassa seurassa