Puuhapäivä Uittamolla

pe 14.10. kello 10.00 - kello 15.00

Uittamon seurakuntakoti

1.-6. -luokkalaiset ovat tervetulleita viettämään mukavaa syyslomapäivää Uittamon seurikselle!

Askartelemme, leikimme, ulkoilemme ja kokkailemme yhdessä välipalaa. Puuhapäivä on maksuton. Ilmoittaudu Paula Adekanyelle (yhteystiedot alla) sähköpostilla tai tekstiviestillä viimeistään 5.10. Kirjoita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, syntymävuosi ja mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. Lisätietoja Paulalta. Nähdään Uittamolla!


Järjestäjä

Martinseurakunta

Ota yhteyttä

Paula Adekanye
nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta
 

Katso myös

to 24.8. klo 13.00 -14.30

Hurttivuoren seurakuntakoti

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ke 6.9. klo 11.00 -13.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Annan tupa

Annan tupa on varttuneen väen kerho, joka kokoontuu Hannunniitun seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkoina. Annan tuvassa viihdytään yhdessä, nautitaan keittolounas (3 eur) ja jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ke 6.9. klo 13.00 -14.30

Seurakuntien toimitalo

Juhlasalin keskiviikkokerho eläkeläisille

Juhlasalin keskiviikkokerho on eläkeläisten iltapäivähetki, jossa on teemallinen ohjelma, hartaushetki ja kahvit.