Nuortenilta & Papinholman avajaiset!

ke 7.9. kello 16.00 - kello 20.00

Papinholman seurakuntakoti

Nuortenillat käynnistyvät taas ryminällä - uudessa osoitteessa!

Syksyllä 2016 puhaltavat uudet tuulet, kun Kaarinan seurakunnan nuortenillat, siis avoimet ovet kaikille, siirtyvät remontoituun Papinholmaan! Uudessa nuortentalossamme avoimet ovet kutsuvat hengaamaan koko syksyn aina keskiviikkoisin klo 16.00-20.00. Papinholma sijaitsee aivan Kuusiston sillan kupeessa (mantereen puolella), osoite on Käräjäkalliontie 4, 20780 Kaarina.

Mitä nuortenillassa sitten tehdään? No ei mitään! ...ainakaan ohjatusti. :) Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan! Ota mukaan kaveri tai useampi, tai tule tänne etsimään uusi, kaikki ovat tervetulleita. ♥

Avajaiskerralla paikalla myös koko nuorisotyön poppoo - Henkka, Mari, Johanna ja Jens!


Järjestäjä

Kaarinan seurakunta

Ota yhteyttä

Jens Salama
nuorisotyönohjaaja
Kaarinan seurakunta
 

Katso myös

ke 23.8. klo 18.30 -20.30

Mikonmökki

Nuorten aikuisten ilta

Nuori aikuinen, haluatko löytää yhteisön, jossa voit kasvaa kristittynä, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää yhdessä aikaa? Haluamme tarjota tilan, jossa olet tervetullut omana itsenäsi!
su 10.9. klo 10.00 -13.00

Koivulan seurakuntatalo

Ekotekotapahtuma ja perhekirkko

Ekotekotapahtuma ihan kaikille
su 24.9. klo 14.00 -14.30

Kaarinan kirkko

Veisumessu

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren Seurakunnan Veisukirjan lauluja virsien sijaan ja hyödynnetään Lönnebon rukoushelmiä.