Nuorekkaiden eläkeläisten Tiistaitreffit

ti 6.9. kello 14.00 - kello 15.30

Seurakuntien toimitalo

Tiistaitreffit klo 14 Juhlasalissa, Eerikinkatu 3, 2 krs. Luentomuotoisen esityksen jälkeen juttukahvit (2€). Ti 6.9 klo 14: Reformaatio valloittaa Turun 2017 - mitä, missä, milloin ja miksi? Projektikoordinaattori Katariina Ylikännö, Turun kaupunki ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.

Tiistaitreffit klo 14 Juhlasalissa, Eerikinkatu 3, 2 krs. Luentomuotoisen esityksen jälkeen juttukahvit (2€).


Ti 6.9 klo 14: Reformaatio valloittaa Turun 2017 - mitä, missä, milloin ja miksi? Projektikoordinaattori Katariina Ylikännö, Turun kaupunki ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

Katso myös

ke 23.8. klo 11.00 -13.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Annan tupa

Annan tupa on varttuneen väen kerho, joka kokoontuu Hannunniitun seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkoina. Annan tuvassa viihdytään yhdessä, nautitaan keittolounas (3 eur) ja jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
ke 23.8. klo 13.00

Raunistulan seurakuntatalo

Kesäpiiri

Tervetuloa viettämään kesäpäiviä Raunistulan kesäpiiriin. Kahvia, ohjelmaa ja mukavaa seuraa!
to 24.8. klo 13.00 -14.30

Hurttivuoren seurakuntakoti

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.