Kerhonohjaajien MitäMissäMilloin-tapaaminen

to 1.9. kello 17.30 - kello 19.00

Martin seurakuntatalo

Oiva mahdollisuus päästä tekemään hyvää! Anna aikaasi ja lahjojasi seurakunnan nuorisotyön käyttöön - tule kerhonohjaajaksi!

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa lasten kanssa toimiminen ja jonkin harrastekerhon ohjaaminen. Tapaamisen aikana sovitaan kerhojen aiheet, ajat ja paikat sekä ohjaajaparit tai -ryhmät. Voit siis tulla paikalle, vaikka sinulla ei olisi vielä selkeitä suunnitelmia - etsitään jokaiselle sopiva tapa pitää kerhoa! Jos jokin juttu askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä Paulaan!


Järjestäjä

Martinseurakunta

Ota yhteyttä

Paula Adekanye
nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta
 

Katso myös

ma 21.8. klo 8.00 -20.00

Vapaaehtoisten piknik -risteily

Mikaelinseurakunnan diakoniatyö järjestää oman seurakunnan vapaaehtoisille piknik -risteilyn.
ke 23.8. klo 11.00 -13.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Annan tupa

Annan tupa on varttuneen väen kerho, joka kokoontuu Hannunniitun seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkoina. Annan tuvassa viihdytään yhdessä, nautitaan keittolounas (3 eur) ja jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
to 24.8. klo 13.00 -14.30

Hurttivuoren seurakuntakoti

Varttuneen väen kerho

Hurttivuoren varttuneen väen kerho kokoontuu Hurttivuoren seurakuntakodissa parillisten viikkojen torstaina. Kerhossa viihdytään yhdessä, jaetaan elämää kahvikupposen äärellä ja opitaan uusia taitoja. Olet lämpimästi tervetullut kerhon toimintaan joko säännöllisesti tai silloin kuin sinulle sopii. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.