Taivas ja Tähdet - Samppalinna Goes Gospel

ma 18.7. kello 19.00 - kello 21.00

Taivas ja Tähdet - Samppalinna Goes Gospel

Samppalinnan kesäteatteri

Gospelmusiikin ilosanoma soi Samppalinnan Kesäteatterissa kahtena kesäisenä maanantai-iltana, kun Tähdet ja Taivas – Samppalinna Goes Gospel -tapahtuma valtaa areenan 4. ja 18. heinäkuuta klo 19.

Seinät ovat leveällä, katto korkealla ja kynnys matalalla, kun katettu ja pyörivä katsomo avautuu kolmelle eri estradille! Iltaan on koottu erilaiset, mutta taatusti yhtä mahtavat artistit sekä oma ainutkertainen ohjelmansa. Kolme estradia usko, toivo ja rakkaus sykkivät riemukasta elämäniloa Samppalinnan heinäkuisessa kesäillassa!

Taivas ja Tähdet – Samppalinna Goes Gospel on uudenlainen, musiikkia, elämäniloa ja ikimuistoisia kohtaamisia tarjoava, juonnettu ulkoilmakonsertti koko kansalle. Konsertti-iltaan on kutsuttu esiintymään maamme eturivin muusikoita laidasta laitaan!

Maanantaina 18.7. estradin valtaavat Jippu ja Ystävät. Esiintyjinä Jippu, Jukka Leppilampi, Janna Hurmerinta sekä Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa. Molemmat illat juontaa lupsakkaan tapaansa Joel Hallikainen.

Konserttiyleisö saa myös todistaa, kun illassa solmitaan virallinen avioliitto ja toinen aviopari vahvistaa vihkivalansa. Väliajalla yleisöä viihdyttää Samuel Salminen Café-Band.  Väliajan kahvitarjoilu sisältyy lipun hintaan.

Lippu maksaa 22,50€ (sis.palvelumaksut). Liput voi lunastaa ennakkoon lippupisteen toimipaikoista kautta maan ja verkossa osoitteesta www.lippu.fi sekä suoraan Samppalinnan Kesäteatterin lipputoimistosta.

PS. Hankkiessasi konsertin pääsyliput ennakkoon Samppalinnan Kesäteatterin lipputoimistosta, teatteri antaa sinulle 7 euron alennuksen perushintaisesta pääsylipusta kesän Nunnia ja Konnia musikaaliin ostaessasi sen samalla kertaa. 

Samppalinnan Kesäteatteri
Paavo Nurmen puistotie 3
20810 Turku
p. 02 2329050

TERVETULOA!


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

ti 22.8. klo 20.00 -21.00

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon iltamusiikki

Tuomiokirkon iltamusiikissa konsertoi maailmakuulu urkutaiteilija Andreas Liebig Sveitsin Baselista. Konserttia voi seurata videokankaalta. Ohjelmamaksu 10€ www.turkuorgan.fiwww.turkuorgan.fi
ke 23.8. klo 14.00 -14.20

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon kesämusiikki

Kesämusiikissa esiintyy sellisti Jukka Perksalo. Tilaisuuden kesto on n. 20 min. Konsertin jälkeen on mahdollista osallistua tuomiokirkon opastuskierrokseen.
la 26.8. klo 16.30 -17.40

Henrikinkirkko

Luther ja minä Raamatun äärellä, Antti Laato

Tilaisuus on osa Turku-Aktiota, joka järjestetään Henrikinkirkossa 26.8.-31.8.2017 välisenä aikana.