Kuorokonsertti

ti 12.7. kello 16.00 - kello 17.15

Kuorokonsertti Mikaelinkirkko

Tanskalainen konserttikuoro laulaa pohjoismaista kuoromusiikkia. Vapaa pääsy.

Sct. Peters konserttikuoro Randersista, Tanskasta, esittää pohjoismaista kuoromusiikkia Mikaelinkirkon konsertissaan tiistaina 12.7. klo 16. SäveltäjinäVagn Holmboe, Per Nørgård, Morten Nyord, Knut Nystedt, Einojuhani Rautavaara ja Jean Sibelius.

Kuoron perusti 1984 Randersin Pietarinkirkon urkuri Karsten Blond. Kuoro on matkustanut ympäri Eurooppaa konsertoiden ja osallistuen kilpailuihin ja festivaaleihin. Saavutetuista voitoista mainittakoon Latvian Ventspilsin Granx Prix sekä kahdesti voitto Bela Bartok -kuorokilpailussa Debrecenissä Unkarissa.

Tämä konserttikiertue on kuoron ensimmäinen Tanskan ulkopuolelle suuntautuva nykyisen johtajan Brian Stenger Poulsenin aikana, joka on ollut kuoron johtajana vuodesta 2014.

Lisätietoja:

http://koncertkor.dk/in-english/


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Ota yhteyttä

Marko Hakanpää
johtava kanttori
Mikaelinseurakunta
 

Katso myös

ke 23.8. klo 14.00 -14.20

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon kesämusiikki

Kesämusiikissa esiintyy sellisti Jukka Perksalo. Tilaisuuden kesto on n. 20 min. Konsertin jälkeen on mahdollista osallistua tuomiokirkon opastuskierrokseen.
ke 30.8. klo 14.00 -14.20

Turun tuomiokirkko

Tuomiokirkon kesämusiikki

Kesämusiikissa esiintyy sellisti Sakari Kivinen. Tilaisuuden kesto on n. 20 min. Konsertin jälkeen on mahdollista osallistua tuomiokirkon opastuskierrokseen.
to 7.9. klo 15.00 -16.00

Varissuon kirkko

Laulun iltapäivä

Yhteislauluhetki kaikille laulamisesta innostuneille. Tule piristymään, voimaantumaan ja ilahtumaan yhteisen laulun voimasta.