Mikaelmessu

su 24.4. kello 17.00 - kello 18.30

Mikaelinkirkko

Aihe: "Taivaan kansalaisena maailmassa". Juonto Jaakko Paakkanen, opetus Kristiina Friman, musiikissa Jippu & Victoria. Lapsille on lastenhuone, pyhäkoulu ja leffaklubi. Rukouspalvelu ja iltapalaa kaikille. Lisätiedot: www.mikaelmessu.fi

 
INNOSTAVA ALOITUS: Messun aloituksessa on paljon vauhdikasta gospel- ja ylistysmusiikkia Jipun ja eri bändikokoonpanojen johdolla. Alkuun kuuluu myös messun teemasta kertominen ja jonkun henkilön haastattelu. Kouluikäisten lasten Leffaklubi alkaa messun alussa.
VARUSTAVA OPETUS: Raamattuopetusta on pyritty muokkaamaan nykyihmisen kohtaavaksi. Opetuksen päätteeksi seurakuntaa saa kommentoida ja kysellä. Opetuksen aikana on yli kaksivuotiaille lapsille ”Pyhis” -pyhäkoulu.
KOHTAAVA RUKOUS: Jokaisessa messussa voit jättää oman rukousaiheesi rukouskoriin rukoiltavaksi. Joka kerta on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen rukouspalvelijoiden kanssa ehtoollisen aikana alttarilla tai messun päätyttyä kahvitapaamisissa.
HOITAVA EHTOOLLINEN: Vietämme jokaisessa messussa ehtoollista, jossa voit jättää taakkasi Jeesukselle.
YHTEINEN ILTAPALA: Messun lopuksi on tärkein osio eli yhteinen iltapala kirkossa. Kupin ääressä on mahdollisuus kohtaamisiin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Pappi on koko ajan tavattavissa.
 

 

 

 

 

 


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

pe 18.8. klo 18.00 -18.30

Turun tuomiokirkko

Vesperit ovat kesätauolla

Tuomiokirkon vesperit ovat kesätauolla. Ne jatkuvat jälleen toimintakauden käynnistyessä.
la 19.8. klo 16.00 -18.00

Vartiovuoren kesäteatteri

Bless My Suomi - Lasse Heikkilän suomalainen messu

Tilaisuus on osa Turun Mikaelinseurakunnan ja Turun Helluntaiseurakunnan yhteistapahtumaa Bless My Turku
la 19.8. klo 18.00 -18.40

Turun tuomiokirkko

Iltaehtoollinen

Iltakirkossa hiljentymistä, rukousta, virsilaulua, raamatunsanaa. Yhteinen pyhä ateria.