Perhekerho

pe 8.4. kello 09.30 - kello 11.30

Piikkiön seurakuntakeskus

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan lähes joka perjantai klo 9.30-11.30 srk-keskuksen lastensiivessä kokoontuvaan kerhoon.

Perhekerhon tavoitteena on antaa kotiäideille ja –isille mahdollisuus tavata muita vanhempia ja saada vaihtelua arkielämään sekä mahdollisuuden tutustua seurakuntaan. Kerho sisältää hartauden, askartelua, hengellisiä ja lasten lauluja, satuhetkiä ja vapaata keskustelua. Kerhossa vierailee asiantuntijoita puhumassa ja keskustelemassa vanhempien kanssa.

Perhekerhon uutuutena vuoden 2014 alusta on ollut vauvanurkkaus, eli rauhallinen huone, jossa on mahdollisuus keskusteluun ja yhdessäoloon toisten pienten vauvojen vanhempien kanssa. Huone on tarkoitettu vain vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Perhekerhoon voi tulla ilmoittautumatta.


Järjestäjä

Piikkiön seurakunta

Katso myös

pe 25.8. klo 9.30 -11.00

Jaanin seurakuntatalo

Vauvaperhekahvila

Kahvilassa voit kohdata samassa elämäntilanteessa olevia ja saada vertaistukea. Kutsumme kahvilaan ensimmäisen vauvan saaneita perheitä. Kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa eka vauvojen perheet!
su 27.8. klo 12.00 -17.00

Vesibussiristeily

Missiotreffit merellä

Vesibussiristeily Kuusiston linnan raunioille
ti 29.8. klo 9.30 -11.15

Skanssin liikekeskus, kampaamo Clipsin vieressä 2 krs

Skanssin perheleikkikoulu

Perheleikkikoulujen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä; lapset aikuisen kanssa. Tervetuloa!