Veteraaneille kerho ja leirejä

Tule mukaan säännöllisesti kokoontuvaan veteraanikerhoon tai osallistu leirille. Voit myös keskustella diakonin kanssa kaikenlaisista asioista vaikka kotonasi. Veteraanikerho ja -leiri on tarkoitettu sotiemme veteraaneille ja heidän puolisoilleen ja leskilleen.

Veteraanikerho

Veteraanikerhossa tapaat muita veteraaneja tai heidän puolisoitaan. Kerhossa saat viettää mukavia hetkiä monipuolisen ohjelman parissa. Kerhossa on mahdollisuus ruokailla hintaan 6,00 € / henkilö. Veteraanikerho kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 10–12.30. Paikkana on seurakuntayhtymän toimitalo, kokoussali (2. krs.), Eerikinkatu 3.

Syyskaudella 2017 veteraanikerho kokoontuu seuraavina päivinä:

  • 13.9.
  • 27.9.
  • 11.10.
  • 25.10.
  • 8.11.
  • 22.11.

Veteraanien yhteinen syysretki torstaina 7.12. ja joulujuhla torstaina 14.12.

Veteraanileiri

Veteraanileirillä pääset rentoutumaan luonnon helmaan leirikeskus Sinappiin. Leiri järjestetään keväisin, kun luonto alkaa viheriöidä. Hae leirille hakemuksella. Saat sen Diakoniakeskuksesta, veteraanikerhosta, oman seurakunnan diakoniatyöntekijöiltä ja veteraanijärjestöiltä. Kaikille hakijoille ilmoitamme kirjeitse leirivalinnasta.

Veteraanileiri järjestetään seuraavan kerran 15.-17.5.2017. Haku leirille on alkanut ja hakulomakkeita on saatavissa veteraanikerhosta, Diakoniakeskuksesta ja omasta veteraaniyhdistyksestäsi.

Tapaa diakoniatyöntekijä kotonasi

Veteraanityön diakoni tulee mielellään tervehtimään sinua kotiisi. Diakonin kanssa voit keskustella mieltä askarruttavista asioista. Tai voit esimerkiksi miettiä hänen kanssaan, onko elämässäsi sellaisia asioita, joihin tarvitset apua.

Ota yhteyttä

Anne Norvasuo
vanhainkotien pastori
 
Päivi Rajala
vs. vanhustyön diakoni