Käynnissä olevien rippikoulujen infoa

Aloitusjumiksen päätteeksi ryhmille jaettiin omat riparipassit, joihin kerätään osallistumismerkinnät tutustumiskäynneistä. Passista löytyy myös oppituntien aikataulu ja opettajien yhteistiedot.

Jokainen riparilainen täyttää yhdessä vanhempiensa/huoltajiensa kanssa turvallisuuskyselyn (jaetaan passien yhteydessä) ja palauttaa sen ryhmänsä opettajille marraskuun loppuun mennessä. Kyselyn tiedot auttavat leirin vastuuhenkilöitä tekemään hommasta mukavampaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Täytetty ja ajoissa palautettu kysely (hyvin suoritetun aloitusjakson lisäksi) on myös matkalippu leirille: Ilman sitä emme voi ottaa ketään mukaan. Jokaisen leirille lähtijän turvallisuus on niin tärkeä asia.

Mikäli sinulla on kysyttävää oman ryhmäsi tunneista, ota yhteyttä ryhmän vastuuopettajiin (tiedot passissa). Ilmoita poissaolo aina kyseisen tunnin pitäjälle (opettajan nimikirjaimet ovat tunnin aikataulu- ja paikkatietojen yhteydessä).

 

Piikkiön seurakunnan omien rippikouluryhmien tietoja:

803-ryhmän vastuupappi on Merja Hermonen. Leiri pidetään Kunstenniemessä 4.-10.6. Konfirmaatio on Piikkiön kirkossa sunnuntaina 11.6. klo 12. Riparipassi löytyy täältä.

804-ryhmän vastuupappi on Antti Ijäs. Leiri pidetään Kunstenniemessä 26.6.-1.7. Konfirmaatio on Piikkiön kirkossa sunnuntaina 2.7. klo 12. Riparipassi löytyy täältä.

805-ryhmän vastuupappi on Mikko Nieminen. Leiri pidetään Kunstenniemessä 7.-14.7. Konfirmaatio on Piikkiön kirkossa sunnuntaina 16.7. klo 10. Riparipassi löytyy täältä.