Lapsikuoro Pikantti

Lapsikuoro Pikantti tarjoaa laulamisen riemua ja mukavaa yhdessäoloa! Kuoro on suunnattu noin 6-12 -vuotiaille. Harjoituksissa tutustutaan myös eri soittimiin. Kuoro kokoontuu sunnuntaisin klo 11.30-12.15 Piikkiön vanhan seurakuntatalon bänditilassa (Hepojoentie 4). Ei pääsykokeita eikä maksuja. Kuoroa ohjaa Tiina Ilonen 0440 705868. 

Syksyn ensimmäiset harjoitukset su 3.9.2017, tervetuloa mukaan!

Bändi

Haluatko soittaa rennossa ilmapiirissä ilman jatkuvaa sitoutumista tiukkaan treeniaikatauluun? Harrastuspohjainen, omaksi iloksi tapahtuva bänditoiminta toivottaa tervetulleiksi lisää soittajia! Bändi vastaa musiikillisten erityismessujen (mm. gospelmessujen) musiikista ja harjoittelee projektiluonteisesti tarpeen ja soittajien toiveiden mukaan. Harjoitusaikatauluista ja kokoonpanosta sovitaan tilaisuuskohtaisesti. Bändissä keskitytään yhteismusisointiin hauskan yhdessäolon ohella. Kohderyhmänä ovat jonkin instrumentin perusosaamisen jo hankkineet soittajat. Lisätietoja: Tiina Ilonen 0440 705868

Yhteislauluillat tiistaisin klo 18-19 Piikkiön srk-talolla

Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, nuoret ja aikuiset, jotka nauttivat laulamisesta yhdessä! Luvassa rentoa yhdessäoloa ja uusia ystäviä. Tärkeintä ei ole virheetön laulutaito, vaan halu musisoida yhdessä. Lauluiltojen vetäjinä/säestäjinä toimivat Pentti Rasi ja Aada Wirberg. Oman soittimen voi ottaa mukaan. Lauluiltoihin voi osallistua koska tahansa vuoden aikana ilman erillistä ilmoittautumista. 

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ti 5.9.2017, tervetuloa mukaan!

Eläkeläisten lauluryhmä/Tupasveisut

Eläkeläisten lauluryhmä kokoontuu kerran kuussa Tupasvillan päivätoiminnan salissa. 

Soitto- ja laulutunnit 

www.musiikkikouluilonen.fi