Piikkiön seurakunta -
elämää Jumalan armosta


Ensimmäiset merkinnät Piikkiön seurakunnasta löytyvät asiakirjoista vuodelta 1331. Lähes 700-vuoden taipaleelle mahtuu monenlaisia tapahtumia, pappeja, lukkareita ja seurakuntalaisia. Kirkkojakin on rakennettu, korjattu ja purettu. Nykyinen harmaakivikirkkomme valmistui vuonna 1755 ja pian siihen vaihdetaan monesta paikasta vuotavan katon tilalle uusi, jottei vesi pääse turmelemaan sisätiloja. 

Uskonpuhdistus - reformaatio - toi aikoinaan Piikkiöönkin paljon muutoksia. Tänä vuonna juhlimme reformaation 500-vuotista taivalta. Mitä, missä ja miten? Piikkiön alueen tapahtumista saat tuossa vasemmalla sijaitsevasta hakemistosta, kohdasta "Reformaatio 2017". Samalta sivulta löydät linkin Turun alueen ja koko Suomen tapahtumiin.

Piikkiönkin seurakunta vie eteenpäin ilosanomaa elämän valosta, Jeesuksesta Kristuksesta. Tämä sanoma on jo 2000 vuotta vanha, mutta sen lupaukset Jumalan rakkaudesta, syntien anteeksiantamisesta ja armosta ovat aina yhtä uusia ja riemullisia. Me työntekijät olemme täällä yhdessä teidän kanssanne tehtävää iloista työtä varten. Rukoillaan ja tehdään yhdessä työtä sen eteen, että Jeesuksen valo saisi valaista jokaisen askeleen, ja että Hänen rauhansa ja ilonsa saisi täyttää jokaisen sydämen!

Ota yhteyttä

Merja Hermonen
kirkkoherra
Piikkiön seurakunta
 

Ota yhteyttä

Maj Röyskö
seurakuntasihteeri
Kaarinan seurakunta