Lahja lapselle -keräys

Oletko halukas antamaan aikaasi lasten hyväksi? Ja saamaan samalla itsellesi joulumielen? Turun ja Kaarinan seurakunnat järjestivät vuonna 2016 jo kahdeksatta kertaa Lahja lapselle -keräyksen. Joka vuosi keräystä on ollut toteuttamassa yli 100 vapaaehtoista ja joululahjan on sitä kautta saanut yli 1000 lasta.

Lahja lapselle -keräys 2016

Lahjatoiveet diakoniatyön kautta

Lahja lapselle -keräyksessä toteutetaan lasten omia joululahjatoiveita. Diakoniatyöntekijät kyselevät diakonia-asiakasperheidensä lasten toiveita. Sen jälkeen mukaan tulevat vapaaehtoiset auttajat: lahjatoiveiden selvittäjät ja välittäjät, lahjojen paketoijat ja kuljettajat. Ja tietysti lahjojen lahjoittajat. Ilman heidän apuaan tätä keräystä ei olisi.

Viime jouluna yli 1000 lasta sai joululahjan keräyksen kautta. Aattoillan riemun lisäksi ajatuksena on vahvistaa lasten uskoa tulevaisuuteen. Myös vähävaraisten perheiden lapsilla on oikeus haaveilla ja kokea iloa toiveiden toteutumisesta.

Vuoden 2017 Lahja Lapselle -keräyksen valmistelut alkavat syksyllä ja vapaaehtoisia projektiin etsimme jälleen lokakuussa.  

 

Ota yhteyttä

Sari  Niemelä
diakoniasihteeri
 
Eeva-Maria Ranta
vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja