Tervetuloa tutustumaan Mikaelinseurakunnan lapsi- ja perhetyöhön!

Mikaelinseurakunta haluaa olla mukana koko perheen arjessa, juhlassa ja elämäntapahtumissa. Tuemme perheitä kristillisessä kasvatuksessa järjestämällä toimintaa kerhojen, leirien/retkien ja erilaisten tapahtumien muodossa. Toivottavasti löydätte mieluista puuhaa tarjonnastamme, klikkaa itsesi mukaan sivupalkista! Puuttuuko vielä jotain? Mitä teidän perheenne haluaisi tehdä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekerhot

Perhekerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen leikitään, askarrellaan ja juodaan aamupäiväkahvit.Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Mukaan voi ottaa sisätossut.

Tiistaisin: Paakarlan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00. Mukana parillisilla viikoilla myös Operaatio Ruokakassi, joka antaa ruokakassin mukaan perhekerhoon osallistuville.
Vetäjinä perhediakoni Pauliina, lastenohjaaja Seija, sekä Minna ja Päivi Operaatio Ruokakassista. Alkaa 16.1. Kerhoa ei ole hiljaisella viikolla 27.3.

Torstaisin: Suikkilan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00. Vetäjinä Kirsi -pappi ja lastenohjaaja Tea. Alkaa 18.1. Kerhoa ei ole hiljaisella viikolla 29.3. eikä helatorstaina 10.5.

Perjantaisin: Mikonmökissä (Puutarhakatu 24, sisäpiha)  klo 9.30-11.00. Vetäjinä perhediakoni Pauliina ja lastenohjaaja Tiina. Alkaa 19.1. Kerhoa ei ole pitkäperjantaina 30.3. eikä 11.5.

Vauvaperhekerho

Keskiviikkoisin klo 14-15.30 Mikaelin seurakuntakodilla.

Vauvakerho alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen körötellään laululeikkien matkassa, seurustellaan ja juodaan iltapäiväkahvit. Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Odotamme mukaan juuri teidän perhettänne! Vetäjinä Kirsi -pappi ja perhediakoni Pauliina.
Alkaa 17.1. Kerhoa ei ole hiljaisella viikolla 28.3.

Muskarit

Päiväkerhot

Pyhäkoulu Mikaelmessun yhteydessä

Kasteenpuu ja alttari Mikaelinkirkossa
"Sallikaa lasten tulla minun luokseni."