Tervetuloa tutustumaan Mikaelinseurakunnan lapsi- ja perhetyöhön!

Mikaelinseurakunta haluaa olla mukana koko perheen arjessa, juhlassa ja elämäntapahtumissa. Tuemme perheitä kristillisessä kasvatuksessa järjestämällä toimintaa kerhojen, leirien/retkien ja erilaisten tapahtumien muodossa. Toivottavasti löydätte mieluista puuhaa tarjonnastamme, klikkaa itsesi mukaan sivupalkista! Puuttuuko vielä jotain? Mitä teidän perheenne haluaisi tehdä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekerhot

Perhekerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen leikitään, askarrellaan ja juodaan aamupäiväkahvit. Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Mukaan voi ottaa sisätossut. Huom! Perheolkkarin osalta ohjelma poikkeaa perhekerhon ohjelmasta.

Tiistaisin: Perheolkkari Paakarlan seurakuntakodilla klo 10-12.00. Perheolkkariin ovat tervetulleita vanhemmat myös ilman lapsia keskustelemaan eri teemojen äärellä. Mukana parillisilla viikoilla myös Operaatio Ruokakassin Eväsreppu -hanke.
Vetäjinä perhediakoni Pauliina ja Päivi Operaatio Ruokakassista. Alkaa 4.9. Kerhoa ei ole 16.10.

Torstaisin: Suikkilan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00 Alkaa 6.9. Kerhoa ei ole 18.10.

Perjantaisin: Mikonmökissä (Puutarhakatu 24, sisäpiha)  klo 9.30-11.00.  Alkaa 7.9. Kerhoa ei ole 19.10. Huom! 5.10 perhekerho kokoontuu Mikaelinkirkossa.

Vauvaperhekerho

Keskiviikkoisin klo 14-15.30 Mikaelin seurakuntakodilla.

Vauvakerho alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen körötellään laululeikkien matkassa, seurustellaan ja juodaan iltapäiväkahvit. Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Odotamme mukaan juuri teidän perhettänne! Vetäjinä Kirsi -pappi ja perhediakoni Pauliina.
Alkaa 5.9. Kerhoa ei ole 19.9., 17.10. ja 31.10.

Muskarit

Päiväkerhot

Pyhäkoulu Mikaelmessun yhteydessä

Kastepuu ja alttari Mikaelinkirkossa
"Sallikaa lasten tulla minun luokseni."