Tervetuloa tutustumaan Mikaelinseurakunnan lapsi- ja perhetyöhön!

Mikaelinseurakunta haluaa olla mukana koko perheen arjessa, juhlassa ja elämäntapahtumissa. Tuemme perheitä kristillisessä kasvatuksessa järjestämällä toimintaa kerhojen, leirien/retkien ja erilaisten tapahtumien muodossa. Toivottavasti löydätte mieluista puuhaa tarjonnastamme, klikkaa itsesi mukaan sivupalkista! Puuttuuko vielä jotain? Mitä teidän perheenne haluaisi tehdä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekerhot

Perhekerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen leikitään, askarrellaan ja juodaan aamupäiväkahvit.Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Mukaan voi ottaa sisätossut.

Tiistaisin: Paakarlan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00. Mukana parillisilla viikoilla myös Operaatio Ruokakassi, joka antaa ruokakassin mukaan perhekerhoon osallistuville.
Vetäjinä perhediakoni Pauliina, lastenohjaaja Seija, sekä Minna ja Päivi Operaatio Ruokakassista. Joulujuhla ja vuoden päätös 5.12.

Torstaisin: Suikkilan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00. Vetäjinä Kirsi -pappi ja lastenohjaaja Tea. Kerhoa ei ole: syyslomalla 19.10. Joulujuhla ja vuoden päätös 30.11.

Perjantaisin: Mikonmökissä (Puutarhakatu 24, sisäpiha)  klo 9.30-11.00. Vetäjinä perhediakoni Pauliina ja lastenohjaaja Tiina. Kerhoa ei ole: syyslomalla 20.10. Joulujuhla ja vuoden päätös 8.12.

Vauvaperhekerho

Keskiviikkoisin klo 14-15.30 Mikaelin seurakuntakodilla.

Vauvakerho alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen körötellään laululeikkien matkassa, seurustellaan ja juodaan iltapäiväkahvit. Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Odotamme mukaan juuri teidän perhettänne! Vetäjinä Kirsi -pappi ja perhediakoni Pauliina.
Huom! Kerhoa ei ole: 11.10. Joulujuhla ja vuoden päätös 29.11.

Muskarit

Päiväkerhot

Pyhäkoulu Mikaelmessun yhteydessä

Kasteenpuu ja alttari Mikaelinkirkossa
"Sallikaa lasten tulla minun luokseni."

Ota yhteyttä

Kirsi Hakanpää
seurakuntapastori
Mikaelinseurakunta
 
Pauliina Liukkonen
perhediakoni
Mikaelinseurakunta