Tervetuloa tutustumaan Mikaelinseurakunnan lapsi- ja perhetyöhön!

Mikaelinseurakunta haluaa olla mukana koko perheen arjessa, juhlassa ja elämäntapahtumissa. Tuemme perheitä kristillisessä kasvatuksessa järjestämällä toimintaa kerhojen, leirien/retkien ja erilaisten tapahtumien muodossa. Toivottavasti löydätte mieluista puuhaa tarjonnastamme, klikkaa itsesi mukaan sivupalkista! Puuttuuko vielä jotain? Mitä teidän perheenne haluaisi tehdä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Perhekerhot

Perhekerhot ovat kesätauolla 3.9. asti.

Perhekerho alkaa hartaudella, jonka jälkeen leikitään, askarrellaan ja juodaan aamupäiväkahvit.Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Mukaan voi ottaa sisätossut.

Tiistaisin: Paakarlan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00  5.9. alkaen. Mukana välillä myös Operaatio Ruokakassi, joka antaa ruokakassin mukaan perhekerhoon osallistuville (ei joka tiistai).

Torstaisin: Suikkilan seurakuntakodilla klo 9.30-11.00 7.9. alkaen.

Perjantaisin: Mikonmökissä (Puutarhakatu 24, sisäpiha)  klo 9.30-11.00 8.9. alkaen.

Vauvaperhekerho

Keskiviikkoisin klo 14-15.30 Mikaelin seurakuntakodilla 6.9. alkaen.

Vauvakerho alkaa hartaushetkellä, jonka jälkeen körötellään laululeikkien matkassa, seurustellaan ja juodaan iltapäiväkahvit. Kerhoon ovat tervetulleita isät, äidit, isovanhemmat tai hoitajat lasten kanssa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Odotamme mukaan juuri teidän perhettänne!

Muskarit

Päiväkerhot

Pyhäkoulu Mikaelmessun yhteydessä

Kastepöytä
"Sallikaa lasten tulla minun luokseni."

Ota yhteyttä

Kirsi Hakanpää
seurakuntapastori
Mikaelinseurakunta
 
Pauliina Liukkonen
perhediakoni
Mikaelinseurakunta