Leirit ja retket

Leirit isoskoulutuksessa oleville:

15.-17.9. Heinänokassa

10.-12.11. Kunstenniemessä

 

Leirit vanhoille isosille:

6.-8.10. oma leiri Kunstenniemessä

1.-3.12. kaikkien seurakuntien yhteinen Kanuuna Kunstenniemessä

 

Leiri 18-vuotta täyttäneille:

29.9.-1.10. Heinänokassa

 

 

 

ISOSLEIRI 15.-17.9.2017

 

LEIRI PIDETÄÄN HEINÄNOKAN MÄNTYKALLIOSSA. LEIRILLE EI OLE YHTEISKULJETUSTA, MUTTA BUSSI 14 LÄHTEE KESKUSTASTA PERJANTAINA KLO 17.45 JA PALUUBUSSI EERIKVALLASTA LÄHTEE SUNNUNTAINA KLO 12.20. JOS TULET OMALLA KYYDILLÄ, PAIKALLA OLISI HYVÄ OLLA PERJANTAINA KLO 18.30 JA LÄHTÖ SUNNUNTAINA TAPAHTUU SAMAAN AIKAAN BUSSIN KANSSA.

 

TÄMÄ ENSIMMÄINEN ISOSKOULUTUSLEIRI ON OSALLISTUJILLE MAKSUTON. TULEVISTA ISOSLEIREISTÄ PERIMME 20 EURON OMAVASTUUOSUUDEN. JOS SINULLA ON TALOUDELLISIA HAASTEITA MAKSAA LEIRIMAKSUJA, VOIT SOPIA HANNELEN KANSSA MAKSUVAPAUTUKSESTA.

 

TURVATIETOLOMAKKEEN SAAT MOOSE'SISTA TAI VOIT TULOSTAA VERSION MARTINSEURAKUNNAN NETTISIVUILTA. SAMA TURVATIETOLOMAKE ON VOIMASSA KOKO ISOSKOULUTUKSEN AJAN. MUISTATHAN ILMOITTAA, JOS TERVEYDENTILAASI TAI JOHONKIN MUUHUN TURVALLISUUTEEN LIITTYVÄÄN TULEE MUUTOKSIA. PALAUTA TURVATIETOLOMAKE LEIRILLE TULLESSASI.

 

LEIRILLE TARVITSET MUKAASI NORMAALIN LEIRIVARUSTUKSEN ELI HAMMASHARJAN JA MUUT HYGIENIANHOITOVÄLINEET, LAKANAT, LÄMPIMIÄ JA SATEENKESTÄVIÄ VAATTEITA SEKÄ RAAMATUN.

 

LEIRILLE OVAT TULOSSA KAIKKI KOLME MARTINSEURAKUNNAN NUORISOTYÖNOHJAAJAA ELI HANNELE LUND, JENNI HALTIA JA JENNA ALA-NISULA. JOS SINULLA ON LEIRIIN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ, OLE YHTEYDESSÄ JENNI HALTIAAN (0403417426, JENNI.HALTIA@EVL.FI).

 

 

TERVETULOA MUKAAN!

HANNELE, JENNI JA JENNA

Sinapin leirikeskus talvi-iltana