Kavereita ja kivaa tekemistä

 
Tapaat seurakunnan työntekijöitä sekä vanhoja ja uusia kavereita retkillä, leireillä ja erilaisissa harrastekerhoissa, jotka ovat tarkoitettuja pääosin alakoululaisille tytöille ja pojille. Tietoa toiminnasta löydät tapahtumakalenterista ja linkistä Tuuks.fi, joka on koululaisten oma nettisivu.
 
 

Koululaisten, heidän vanhempiensa sekä opettajien rinnalla kulkemista

 
Seurakunnan työntekijöitä voit tavata myös omalla koulullasi aamunavauksissa tai oppitunneilla. Joskus ohjelmassa saattaa olla jotakin muuta kivaa, jota olemme opettajasi kanssa yhdessä suunnitelleet. Sinä tai kuka tahansa sinulle tärkeä ihminen - isä tai äiti, mummi tai kummi, tai jopa opettaja - voitte rohkeasti ottaa yhteyttä työntekijään elämän kaikenlaisissa iloissa ja suruissa.
 
Enkeleitä tiellesi, toivottavasti tavataan pian!
 

 

TOIMINTA SYKSYLLÄ 2017:

Alakoululaisten kerhot alkavat viikolla 37 ja jatkuvat viikkoon 50 asti. Kerhot kokoontuvat koulupäivisin, eli ovat tauolla koululaisten lomapäivinä ja viikolla olevina pyhäpäivinä. Kerhoissa kokataan, askarrellaan ja tehdään kaikkea muutakin kivaa porukalla. Kerhot ovat maksuttomia, eivätkä vaadi etukäteisilmoittautumista.

Keskiviikon Touhutossut 1.-6. -luokkalaisille ke 17.30 - 19 Uittamon seurakuntakodilla (Rusthollinrinne 1)

Hirvensalon Puuhakerho 1.-6. -luokkalaisille to 17-18.30 Hirvensalon kirkolla (Honkaistentie 85)

Perjantain Touhutossut 1.-6. -luokkalaisille pe 16-17 Uittamon seurakuntakodilla

 

 

Isovanhempien ja lastenlasten leiri 13.-15.10. Heinänokassa
ilmoittautuminen 22.9. mennessä https://www.lyyti.in/isovanhjalapsetleiri2017

Kiva viikonloppu luonnon helmassa ulkoillen, askarrellen ja yhdessä touhuillen! Leiri on tarkoitettu 1.-6. -luokkalaisille lapsille ja heidän tärkeille aikuisilleen. Hinnat 25 €/lapsi ja 30 €/aikuinen. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja se sisältää majoituksen ruokailuineen, ohjelman materiaaleineen sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautuneille lähetetään kotiin noin viikkoa ennen leiriä leirikirje, josta selviää tarkemmat tiedot aikatauluista, mukaan otettavista varusteista jne. Järjestäjä Martinseurakunnan varhaisnuorisotyö. Lisätiedot 0403417427.

 

Syysloman puuhapäivät Uittamolla
1.-6. -luokkalaisille to 19.10. ja pe 20.10. klo 9-15 Uittamon seurakuntakodilla (Rusthollinrinne 1)
Luvassa askartelua, ulkoilua, yhdessä puuhailua sekä kokkailua. Päivät ovat maksuttomia ja sisältävät lounaan. Voit ilmoittautua molempiin päiviin tai vain jompaan kumpaan. Ilmoittautumiset 12.10 mennessä tekstiviestillä numeroon 0403417427. Ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi ja syntymävuosi, mahdolliset erikoisruokavaliot, ruoka-aineallergiat tai muut päivän kulkuun vaikuttavat terveydelliset seikat sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. Päiviin mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.

 

 

 

 

Tekstaritupusta kuuntelija koululaisille

TuPun numero on 040 341 7787

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

Voit myös meilata: tekstaritupu@evl.fi

Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta http://www.nettitupu.net 

Ota yhteyttä

Paula Adekanye (virkavapaalla)
nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta