Kavereita ja kivaa tekemistä

 
Tapaat seurakunnan työntekijöitä sekä vanhoja ja uusia kavereita retkillä, leireillä ja erilaisissa harrastekerhoissa, jotka ovat tarkoitettuja pääosin alakoululaisille tytöille ja pojille. Tietoa toiminnasta löydät tapahtumakalenterista ja linkistä Tuuks.fi, joka on koululaisten oma nettisivu.
 
 

Koululaisten, heidän vanhempiensa sekä opettajien rinnalla kulkemista

 
Seurakunnan työntekijöitä voit tavata myös omalla koulullasi aamunavauksissa tai oppitunneilla. Joskus ohjelmassa saattaa olla jotakin muuta kivaa, jota olemme opettajasi kanssa yhdessä suunnitelleet. Sinä tai kuka tahansa sinulle tärkeä ihminen - isä tai äiti, mummi tai kummi, tai jopa opettaja - voitte rohkeasti ottaa yhteyttä työntekijään elämän kaikenlaisissa iloissa ja suruissa.
 
Enkeleitä tiellesi, toivottavasti tavataan pian!
 

 

TOIMINTA KEVÄT 2018:

Alakoululaisten kerhot alkavat viikolla 2 ja jatkuvat viikkoon 20 asti. Kerhot kokoontuvat koulupäivisin, eli ovat tauolla koululaisten lomapäivinä ja viikolla olevina pyhäpäivinä. Kerhoissa kokataan, askarrellaan ja tehdään kaikkea muutakin kivaa porukalla. Kerhot ovat maksuttomia, eivätkä vaadi etukäteisilmoittautumista.

Hirvensalon Puuhakerho 1.-6. -luokkalaisille to 17-18.30 Hirvensalon kirkolla (Honkaistentie 85)

Perjantain Touhutossut 1.-6. -luokkalaisille pe 16-17 Uittamon seurakuntakodilla  (HUOM! Touhutossut kerhoa lomailee maaliskuussa. Kerho jatkaa toimintaansa normaalisti huhtikuussa 6.4- )

 

Urkusatu Martinkirkossa 3.5 klo 17.30

Urkusatu "Kun valas hotkaisi Joonan..." kertoo Joonan tarinan Raamatusta, Joonan ahdingosta, mutta onnellisesta lopusta. Teos soveltuu parhaiten alakouluikäisille, mutta yhtälailla se on kiinnostava aikuisille. Urkusadussa yleisö pääsee laulamaan kaikulaulua "Tule paha vatsakipu" sekä päätteeksi virren 499 Jumalan kämmenellä. Teoksen kokonaiskesto on 35-40 minuuttia. Esityksissä urkurina on Tomi Satomaa ja tekstinlukijana Tuomo Norvasuo.

Tilaisuus on avoin ja maksuton.

 

Koko perheen pääsiäisaskartelu 20.3, Uittamon seurakuntakodilla klo 17.30-19.

 

KESÄN LEIRIT

I SPY – Vakoojien opissa

4-7. luokkalaisten leiri, Kunstenniemessä 4.-6.6.18

Oletko aina halunnut selvittää mitä oikea vakooja tarvitsee työssään? Leirillä naamioitumisen ABC, vakoojavälineiden rakentaminen, koodien murtaminen ja johtolankojen seuraaminen tulevat tutuksi. Aikaisempaa vakoojakokemusta ei tarvita.

Leirin hinta on 40€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä pankkiyhteydellä tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Jos kaipaat vaihtoehtoja maksamiseen, ota yhteyttä 040 341 7427.

Viimeinen ilmoittautuminen 30.4 mennessä. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Leirimaksuun kuuluu mahtavan ohjelman lisäksi, ruuat, majoitus, yhteiskuljetus ja vakuutus leirin aikana.

Lisätietoa vs. nuorisotyönohjaaja  Janna Jerumanis, p.  040 341 7427

 

SHERLOCK HOLMESIN JALANJÄLJILLÄ

1.-3. luokkalaisten leiri, Kunstenniemessä 11.-13.6.18

Osaatko tunnistaa sormenjälkiä, tulkita salakirjoitusta, toimia pelkän maku- ja hajuaistin varassa tai ratkoa vaikeita arvoituksia?  Tule mukaan leirille opettelemaan erilaisia salapoliisitaitoja.

Leirin hinta on 40€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä pankkiyhteydellä tai luottokortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Jos kaipaat vaihtoehtoja maksamiseen, ota yhteyttä 040 341 7427.

Viimeinen ilmoittautuminen 30.4 mennessä. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Leirimaksuun kuuluu mahtavan ohjelman lisäksi, ruuat, majoitus, yhteiskuljetus ja vakuutus leirin aikana.

Lisätietoa vs. nuorisotyönohjaaja Janna Jerumanis, p. 040 341 7427

 

 

Tekstaritupusta kuuntelija koululaisille

TuPun numero on 040 341 7787

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

Voit myös meilata: tekstaritupu@evl.fi

Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta http://www.nettitupu.net 

nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla)
Martinseurakunta