Kavereita ja kivaa tekemistä

 
Tapaat seurakunnan työntekijöitä sekä vanhoja ja uusia kavereita retkillä, leireillä ja erilaisissa harrastekerhoissa, jotka ovat tarkoitettuja pääosin alakoululaisille tytöille ja pojille. Tietoa toiminnasta löydät tapahtumakalenterista ja linkistä Tuuks.fi, joka on koululaisten oma nettisivu.
 

Koululaisten, heidän vanhempiensa sekä opettajien rinnalla kulkemista

 
Seurakunnan työntekijöitä voit tavata myös omalla koulullasi aamunavauksissa tai oppitunneilla. Joskus ohjelmassa saattaa olla jotakin muuta kivaa, jota olemme opettajasi kanssa yhdessä suunnitelleet. Sinä tai kuka tahansa sinulle tärkeä ihminen - isä tai äiti, mummi tai kummi, tai jopa opettaja - voitte rohkeasti ottaa yhteyttä työntekijään elämän kaikenlaisissa iloissa ja suruissa.
 
Enkeleitä tiellesi, toivottavasti tavataan pian!
 
 

Koululaisten kerhot keväällä 2017

Kerhot alkavat viikolla 2. Kerhot ovat maksuttomia, mutta vaativat etukäteisilmoittautumisen. Kerhoryhmiin mahtuu 15 lasta/kerho. Tiedustelut ja ilmoittautuminen tekstiviestillä (0403417427) tai sähköpostilla (paula.adekanye@evl.fi).

Tillikerho: Ilmaisupainotteinen puuhakerho 3. – 6. -luokkalaisille Hirvensalon kirkolla ti klo 17-18.30

Puuhakerho 1. – 6. -luokkalaisille Hirvensalon kirkolla to klo 17-18

Touhutossuklubi: TOUHUT ja TOSSUT
Puuhakerhot 1. – 6. -luokkalaisille perjantaisin Uittamon seurakuntakodilla. Kaksi ryhmää, joiden ohjelma on pääsääntöisesti sama: TOUHUT klo 16-17, TOSSUT klo 17.30-18.30

 

10-leirille ilmoittautuminen on nyt avoinna osoitteessa tuuks.fi!
* 10-leiri kaikille 2007-vuonna syntyneille Kunstenniemessä 19. - 22.6.

 

Kesällä tulossa myös:

* 1.-6. -luokkalaisten puuhapäivät Hennalassa 5. & 6.6. sekä 12. &13.6. klo 9 - 15
Puuhapäivissä on monenlaista kesäistä tekemistä; askartelua, pelailua, ulkoilua ja kokkausta. Voit tulla mukaan yhteen tai useampaan päivään yksin tai kaverin kanssa. Päivät ovat maksuttomia ja sisältävät lounaan.

Tarvitset mukaasi: mukavat sään mukaiset vaatteet, hyvät kengät (lenkkarit tai tennarit - crocsit, flipflopit tms eivät käy) sekä uikkarit ja pyyhkeen.

Ilmoittautumiset 29.5. mennessä tekstiviestillä tai sähköpostilla Paulalle. Ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi ja syntymävuosi, mahdolliset allergiat, erikoisruokavaliot ja muut terveydentilaan liittyvät huomioitavat asiat, tieto uimataidosta sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. 

* 1.-6. -luokan käyneiden KesäQ-leiri Kunstenniemessä 28.-30.6.

* Koululaisten ja perheiden retki Linnanmäelle ke 5.7.

 

 

 

Tekstaritupusta kuuntelija koululaisille

TuPun numero on 040 341 7787

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

Voit myös meilata: tekstaritupu@evl.fi

Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta http://www.nettitupu.net 

Ota yhteyttä

Paula Adekanye
nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta