Paljon kivaa tekemistä just sulle

Toiminnat ovat kaikille 8. luokkalaisille ja siitä ylöspäin. Toiminnat ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua - riittää, että tulet paikalle. Tapahtuman yhteydessä on erikseen mainittu, jos siihen tarvitsee etukäteen ilmoittautua tai tapahtumaan liittyy osallistumismaksu.

Avoimet ovet

Avoimet ovet keskiviikkoisin klo 19-21
Yhdessä oloa ja toimimista, juttelua, pelailua, pientä purtavaa ja hartaus. Osoitteessa Kaerlantie 24.

Nuortenilta perjantaisin klo 18-21 (poikkeuksena kuun ensimmäinen perjantai, jolloin on nuortenmessu & messujatkot Pappilan tallissa). Viikottain vaihtuvaa tekemistä ja puuhaa. Alkaa klo. 18, jos klo 19 mennessä ei ole tulijoita, ilta päättyy. Tule siis ajoissa paikalle.

Tiistain taukotupa eli T3

Tiistaisin klo 13-16, 3.-8. luokkalaisille, osoitteessa Kaerlantie 24. Tule hengailemaan, tekemään läksyjä, juttelemaan työntekijälle, nukkumaan päiväunet jne.

Kitarakerho

Joka toinen lauantai, klo 11-12, Kaerlantie 24
30.9. 14.10. 28.10. 11.11. 25.11. 9.12.

Haluaisitko oppia säestämään? Nyt siihen on mahdollisuus Henrin ja Karin avulla. Lähdetään liikkeelle perusteista ja tavoitteena on oppia säestämään ripari veisuja.

Rauhaa ja voimaa messuista 

Kerran kuukaudessa kokoonnumme nuorille - siis Sinulle - suunnattuihin jumalanpalveluksiin perjantaisin Maarian kirkossa.

Seuraava nuortenmessu on 1.12. klo 18, messussa juhlitaan 100 vuotiasta Suomea
Messun jälkeen pidetään messujatkot klo 19 Pappilan tallissa. Messujatkot ovat rippikoulun iltaohjelmatyyppisest, joten luvassa yhteisleikkiä, lauluja ja ehkä joitakin sketsejä.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messua: laulamaan, soittamaan, lukemaan, saarnaamaan tai keksit jotain muuta siistiä, niin ota yhteyttä Henriin.

Ota yhteyttä

Tuomo Marjamäki
johtava nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Henri Röytiö
vs. seurakuntapastori
Maarian seurakunta
 
Kari Sinkkonen
nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta