Paljon kivaa tekemistä just sulle

Toiminnat ovat kaikille 8. luokkalaisille ja siitä ylöspäin. Toiminnat ovat lähtökohtaisesti maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua - riittää, että tulet paikalle. Tapahtuman yhteydessä on erikseen mainittu, jos siihen tarvitsee etukäteen ilmoittautua tai tapahtumaan liittyy osallistumismaksu.

Avoimet ovet

Avoimet ovet keskiviikkoisin klo 19-21
Yhdessä oloa ja toimimista, juttelua, pelailua, pientä purtavaa ja hartaus. Osoitteessa Kaerlantie 24.

Nuortenilta perjantaisin klo 18-21 Viikottain vaihtuvaa tekemistä ja puuhaa. Alkaa klo. 18, jos klo 19 mennessä ei ole tulijoita, ilta päättyy. Tule siis ajoissa paikalle.

Kitarakerho

Joka toinen lauantai, klo 11-12, Kaerlantie 24
 

Haluaisitko oppia säestämään? Nyt siihen on mahdollisuus Henrin ja Karin avulla. Lähdetään liikkeelle perusteista ja tavoitteena on oppia säestämään ripari veisuja.

Rauhaa ja voimaa messuista 

Kerran kuukaudessa kokoonnumme nuorille - siis Sinulle - suunnattuihin jumalanpalveluksiin Maarian kirkossa. Nuorten messu on aina joka kuun toinen sunnuntaina klo 17. 
Messun jälkeen pidetään messujatkot Pappilan tallissa. Messujatkot ovat rippikoulun iltaohjelmatyyppiset, joten luvassa yhteisleikkiä, lauluja ja ehkä joitakin sketsejä.

Jos haluat mukaan toteuttamaan messua: laulamaan, soittamaan, lukemaan, saarnaamaan tai keksit jotain muuta siistiä, niin ota yhteyttä Henriin.