Tule kerhonohjaajaksi alakoululaisten kerhoihin

Kerhonohjaus on oiva harrastus sinulle, joka viihdyt lasten kanssa.

Ilman kerhonohjaajia, ei kerhoja voitaisi järjestää ja monet
lapset jäisivät ilman harrastusta. Samalla, kun olet tärkeä toisille opit myös itse arvokkaita taitoja esim. ryhmänohjauksesta ja saat uusia kokemuksia. Kerhoissa opitaan ja pidetään hauskaa yhdessä, niin kerholaisena kuin kerhonohjaajanakin.

Maarian seurakunta järjestää pitkin vuotta monenlaisia kerhoja, leirejä ja tapahtumia kouluikäisille, joihin tarvitaan kerhonohjaajia. Kouluikäisten sivulla saat tietoa syksyllä järjestettävistä kerhoista. Niissä kaivataan apua ohjauksessa. Voit myös ehdottaa uutta kerhoa omien kiinnostusten mukaan ja aloittaa sen vetämisen esimerkiksi kaverisi kanssa.

2.9. klo 9.30-16.30 halisten seurakuntatalolla järjestetään kerhonohjaajakoulutus, jossa kuulet lisää ja saat valmiuksia ohjaamiseen. Ilmoittaudu Teemulle maililla: teemu.luoma-aho@evl.fi viimeistään 30.11, kerro ilmoittautumisen yhteydessä ruokavaliosi.

Kerhonohjaajille järjestetään kerran kuukaudessa yhteinen ilta kiitokseksi työstä. Illoissa herkutellaan ja tavataan muita kerhonohjaajia. Nykyiset ja tulevat kerhonojaajat kokoontuvat 21.9. 26.10. ja 16.11. klo 18-20 @Kaerlantie 24

Kiitos jokaiselle kerhonohjaajalle arvokkaasta työstä!

 

 

Maarian seurakunnan syksyn kerhot: Kokkikerhot, näytelmäkerho, kässäkerho pienisrautatiekerho

Ota yhteyttä

Milla Kristola
vs. nuoristotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Teemu Luoma-Aho
nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta