Nuorten toiminta Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä.

Nuorilla on upouudet tilat osoitteessa Karelantie 24. Tule mukaan ideoimaan, kunnostamaan tiloja, hengailemaan, pelailemaan ja juttelemaan. Alempana tarkempaa tietoa mitä, missä ja milloin

Kaerlantiellä ollaan vaan ja hengaillaan...

Torstai hengailut 15.6.-17.8. klo 16-20 (vielä epävarmaa pidetäänkö 29.6. ja 20.7.) 

Lautapelien pelaamista, ulkoilua, leffan katsomista, juttelua ja yhdessäoloa. Jos tulee idea jostain erityisemmästä, mitä haluaa tehdä, niin siitä voi olla yhteydessä Emmiin 040 341 7151. Ja hei! Meillä on upouusi pingispöytä, ilmakiekko, pöytäfutis ja -lätkä. Tuu ihmeessä testaamaan niitä.

Rauhaa ja voimaa messuista 

Kerran kuukaudessa kokoonnumme nuorille - siis Sinulle - suunnattuihin jumalanpalveluksiin perjantaisin Maarian kirkossa. 

Kesän nuortenmessut ovat: 30.6. 28.7. ja 25.8. klo 17-18.

Isoshaku kesän 2017 leireille on päättynyt

Alla isosvalinnat. Toiveet pyrittiin huomioda parhaimmalla tavalla, mutta valitettavasti se ei ihan jokaisen kohdalla ollut madollista. Pahoittelut siitä. Jokainen hakija pääsi leirille, joten jos nimesi puuttuu listasta, niin otathan pikaisesti yhteyttä Emmiin: 040 341 7151
Ole Emmiin yhteydessä, jos et ole saanut todistusta isoskoulutuksesta.

Kirkkopäivät Turussa

Nyt tapahtuu lähellä! Toukokuun lopulla Turun keskusta ja lähitienoot täyttyvät monenmoisesta ohjelmasta kaikenikäisille. Tarjolla on noin 100 ohjelmaa. Keskustelun ystäville, rajojen rikkojille, sanaa janoaville, musadiggareille – sinulle! Tutustu tapahtumaan tarkemmin täältä.

Poimintoja kirkkopäivien ohjelmasta:
Lauantaina 20.5.
20.00–21.30 Cloud - elektroninen kirkko musiikkitapahtuma
21.30–22.00 Ekumeeninen kynttilähartaus
22.00–24.00 iMove - Yökatukoris

Mikäli kiinnostuit Cloudista, ota yhteyttä henri.roytio(at)evl.fi ja varmista lippusi. Myös isoset saavat liput ilmaiseksi.
 

Leirit ja retket

Eräretki

Turun seurakunnat järjestivät erähenkisen reissun Kunstenniemeen 5.–7.5.2017. Retki sujui kaikin puolin hyvin. Ohjelmassa oli eräilyn lisäksi mm. saunomista telttasaunassa, lauttojen rakentamista, tuulastusta sekä pakopelin kokeilua. Jokainen osallistuja oli valmis lähtemään samanlaiselle retkelle uudestaan, joten tuu säkin seuraavalla kerralla mukaan :)

P.S. Syksyllä järjestetään S18 -leiri, eli sallittu yli 18-vuotiaille -leiri. Laitathan päivät 29.9.-1.10. jo nyt kalenteriin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Taize-retki Haminaan

snapchat-kuva: maariannuoret (Emmi) ja henkkapappi

Ota yhteyttä

Emmi Forsman
vs. nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Tuomo Marjamäki
johtava nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Henri Röytiö
vs. seurakuntapastori
Maarian seurakunta
 
Kari Sinkkonen
nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta