Nuorten toiminta Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä.

Nuorilla on upouudet tilat osoitteessa Kaerlantie 24. Tule mukaan ideoimaan, kunnostamaan tiloja, hengailemaan, pelailemaan ja juttelemaan. Alempana tarkempaa tietoa mitä, missä ja milloin.

Huomaathan myös katsoa tulevat leirit ja retket

Kesän ohjelma pähkinänkuoressa:

Kaerlantiellä ollaan vaan ja hengaillaan...

Torstai hengailut 15.6.-17.8. klo 16-20 (vielä epävarmaa pidetäänkö 29.6. ja 20.7.) 

Lautapelien pelaamista, ulkoilua, leffan katsomista, juttelua ja yhdessäoloa. Jos tulee idea jostain erityisemmästä, mitä haluaa tehdä, niin siitä voi olla yhteydessä Emmiin 040 341 7151. Ja hei! Meillä on upouusi pingispöytä, ilmakiekko, pöytäfutis ja -lätkä. Tuu ihmeessä testaamaan niitä.

Biblis

Ei raamis, mutta Biblis. Katsotaan yhdessä suuren suosion saanutta sarjaa Raamatun tapahtumista. Sarja on taitavasti toteutettu ja siinä riittää toimintaa. Tule mukaan tiistaisin klo 17-19 Kaerlantie 24.

Grillitalkoot Kaerlantiellä 28.7. klo 11-17

Tule kunnostamaan uutta nuortentilaa, grillaamaan, syömään. Nyt on se hetki, kun voit olla mukana luomassa uutta ja vaikuttamassa. P.S. Hyviä nimi ja logo ehdotuksia tilalle otetaan vastaan. Talkoiden jälkeen nuortenmessu Maarian kirkossa.  

Saunailta 4.8.

Tätä ei kannata missata. Saunailta Sinapin leirikeskuksessa. Tilavassa rantasaunassa merenrannalla. Sinapin leirikeskukseen pääsee julkisilla, tai sitten kimppakyydein. Lähtö klo 17 nuortentilalta osoitteesta Kaerlantie 24. Ilmoittaudu Emmille (emmi.forsman@evl.fi), ja kerro mikäli tarvitset kyytiä tai kyytiisi mahtuu.

On tärkeää, että ilmoittaudut 3.7. mennessä, jotta ehdimme perua varauksen, jos saunojia ei ole.

Rauhaa ja voimaa messuista 

Kerran kuukaudessa kokoonnumme nuorille - siis Sinulle - suunnattuihin jumalanpalveluksiin perjantaisin Maarian kirkossa. 

Kesän nuortenmessut ovat: 30.6. 28.7. ja 25.8. klo 17-18.

Isoshaku kesän 2017 leireille on päättynyt

Alla isosvalinnat. Toiveet pyrittiin huomioda parhaimmalla tavalla, mutta valitettavasti se ei ihan jokaisen kohdalla ollut madollista. Pahoittelut siitä. Jokainen hakija pääsi leirille, joten jos nimesi puuttuu listasta, niin otathan pikaisesti yhteyttä Emmiin: 040 341 7151
Ole Emmiin yhteydessä, jos et ole saanut todistusta isoskoulutuksesta.

snapchat-kuva: maariannuoret (Emmi) ja henkkapappi

Ota yhteyttä

Emmi Forsman
vs. nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Tuomo Marjamäki
johtava nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Henri Röytiö
vs. seurakuntapastori
Maarian seurakunta
 
Kari Sinkkonen
nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta