Nuorten toiminta Maarian seurakunnassa

Ripari takana, siinäkö kaikki? Ei toki! Seurakunnassa on elämää myös rippikouluiän ylittäneille. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja tuomaan myös omia ideoita siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä.

Maarian nuorilla on omat aktiiviset nettisivut, joilta löytää ajankohtaista tietoa niin Sanzi-illoista, leireistä kuin muistakin tapahtumista.
 

Tule Sanziin!

Nuortentila Sanzi avaa ovesi sinulle keskiviikkona 14.9 klo18-21. Sinä joka haluat tulla santsaamaan hengenravintoa ja viettämään aikaa muiden nuorten ja seurakuntamme työntekijöiden kanssa. Tarjolla on pienpaloja, kahvia, teetä ja virvokkeita. Avoimet ovet. Aukioloajat löydät nuorten omilta sivuilta.

Sanzi on syksyn 2016 ajan poikkeuksellisesti Halisten seurakuntatalolla, Gragorius IX:n tie 8.
 

Muuta toimintaa

Kerran kuukaudessa kokoonnumme nuorille - siis Sinulle - suunnattuihin jumalanpalveluksiin perjantaisin Maarian kirkossa.

Maarian nuorisotyö järjestää myös erilaisia retkiä ja leirejä. Etukäteisilmoittautumista vaativille leireille ym. voi ilmoittautua Maarian nuorten omilla sivuilla. Voit myös jättää sivuille yhteystietosi, jolloin saat tietoa tapahtumista sekä sähköpostilla että tekstiviesteillä.

Nuorisotyönohjaajat tavoitat nopeimmin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Tuomo Marjamäki
johtava nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta