Musiikki Maarian seurakunnassa

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää – se on läsnä kaikkialla vauvakirkoista vanhusten hartauksiin. Kirkkovuosi soi niin kantaatteja, Taize-lauluja, urkukoraaleja, virsisovituksia kuin psalmilaulujakin. Kuorot, soitinyhtyeet ja solistit musisoivat messuissa ja konsertteissa. Musiikki ei ole Maarian seurakunnassa vain jotain mitä kuunnellaan, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan musiikkitoimintaan.

Kanttorit opastavat tarvittaessa häiden ja hautajaisten musiikkivalinnoissa. Ota yhteyttä!

Lisää musiikista seurakuntayhtymässä.

Lasten kevätlaulajaiset

Maarian kirkossa kaikuvat keväiset laulut lauantaina 6.5. klo 17. Ohjelmassa on yhteislaulua sekä lapsikuoron "Visertävä Puu" esityksiä. Mukana menossa on kuoronjohtaja ja kantori Ulla Vuola sekä nuorista muusikoista koottu soitinyhtye. Tilaisuuden juontaa pastori Saara Palmunen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lasten kevätlaulajaisten juliste

 

Iltamusiikki "Kun kävelin kesäillalla"

Turun tuomiokirkon kamarikuoro Cappella Cathedralis esiintyy Anu Åbergin johdolla Maarian kirkossa tiistaina 16.5. klo 21. Ohjelmassa on mm. tuttuja suomalaisia lauluja kuten Kun kävelin kesäillalla, On suuri sun rantas autius ja Finlandia -hymni. Lisäksi kuullaan J. Rheinbergin urkuteos Cantilene Markku Hietaharjun soittamana. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Marja Haikka
kanttori
Maarian seurakunta
 
Tero Niemi
kanttori
Maarian seurakunta
 
Tuija Niemi
vs. kanttori
Maarian seurakunta
 
Ulla Vuola
kanttori
Maarian seurakunta