Toimintaa kouluikäisille

Maarian seurakunta järjestää pitkin vuotta monenlaisia kerhoja, leirejä ja tapahtumia kouluikäisille. Osaan tulee ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa viettämään aikaa ja tekemään sinua kiinnostavia asioita yhdessä!

Syksyn 2017 kerhot päivitetään sivuille elokuussa.

Maarian alakouluikäisille suunnattu toiminta keväällä 2017

Kerhot alkavat viikolla 2 ja päättyvät pääsääntöisesti viikolla 20. Viikolla 8 EI ole kerhoja. Kokkikerhot ja näytelmäkerho ovat täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella Teemu Luoma-Aholta, p. 040 341 7675, teemu.luoma-aho@evl.fi.

4.-6. LUOKKALAISTEN SÄHLYKERHO Pallivahan koulun liikuntasalissa parittomilla viikoilla alkaen 31.1. tiistaisin 13–14

PIENOISRAUTATIEKERHO ota yhteyttä Teemuun jos olet kiinnostunut kerhosta
1.–9.-luokkalaisille isien tai jonkun muun aikuisen kanssa Taskulantie 1:ssä torstaisin klo 17–19. Sisäänkäynti Mullintien puolelta päiväkodin vierestä sisäpihalle.

Kesätekemistä alakouluikäisille

KESÄKOKKIS 2.–4. lk. ma–to 5.–9.6. klo 17–19 Halisten seurakuntatalolla
Tule mukaan leipomaan ja kokkailemaan suolaista ja makeaa! Luvassa myös leikkejä, pelejä ja askartelua. Maksuton. Ilmoittautumiset 2.6. mennessä tästä.

HAMAHELMEILYÄ 2.–4. lk. ma 12.6. klo 16–19 Halisten seurakuntatalolla
Tule tekemään hamahelmistä kaikkea kivaa! Maksuton. Ilmoittautumiset 9.6. mennessä tästä.

 TEATTERI-IMPROA 2.–4. lk. ke 14.6. klo 16–19 Halisten seurakuntatalolla
Kurkista teatterin taikaan! Luvassa leikkimielisiä teatteriharjoitteita, sketsihahmoja ja  mukavaa yhdessäoloa rennolla otteella.  Vain mielikuvitus on rajana. Maksuton. Ilmoittautumiset 9.6. mennessä tästä.

TekstariTuPu ja NettiTupu – tukea koululaisille

TuPu vastaa tyttöjen ja poikien erilaisiin kysymyksiin mm. ihmissuhteista, päihteistä, seksistä, uskosta…

TuPulle voi tekstata milloin vain normaalin tekstiviestin hinnalla. Viestiin vastataan koulupäivinä vuorokauden kuluessa. Viesteihin vastaavat kirkon nuorisotyön ammattilaiset ovat vaitiolovelvollisia. Kaikkiin viesteihin suhtaudutaan vakavasti ja niihin vastataan aina.

TuPun numero on 040 341 7787. Voit myös meilata: tekstaritupu@evl.fi. Nettitupu ja TuPun chatti löytyvät osoitteesta www.nettitupu.net.

Leirit, retket ja tapahtumat

10-LEIRI 2017 19.–22.6.2017
Rymättylän Kunstenniemi. Leiri on tarkoitettu 2007 syntyneille tytöille ja pojille Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueella. Leiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 135 lasta. Kurkista keski-aikaan kanssamme! Leirillä luvassa liikunnallista, monipuolista ja hauskaa ohjelmaa keski-ajan hengessä. Opimme keski-ajan kädentaitoja, järjestämme heimojen (alaleirit) väliset turnajaiset, konsertti sekä muuta mukavaa. Leirimaksu on 95 € kattaen majoituksen, ruokailut, materiaalin, matkat sekä vakuutuksen. Ilmoittaudu täältä: http://www.lyyti.fi/reg/10leiri2017

KE 5.7.2017 PERHEIDEN RETKI LINNANMÄELLE
Bussikuljetus lähtee aamulla Tuomiokirkkotorilta ja palaa samaan paikkaan illalla. 11 vuotta täyttäneet voivat lähteä retkelle ilman huoltajaa. Hinnat: 55€/hlö (sis. matkan ja rannekkeen), yksin lähtevältä lapselta maksu on 65€/hlö (sis. matkan, rannekkeen, isospalkkion). Jollei retkelle lähtijä halua ranneketta, tai haluaa ostaa sen itse paikan päällä, matkan hinta on silloin pelkkä kyydityksen hinta, eli 16 €. Retken hinta ei sisällä ruokailuja eikä sisäänpääsyä Sea lifeen. Retki toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 20. Matkan järjestävät Kaarinan, Maarian ja Martin seurakunnat.
Ilmoittautumiset 26.6. mennessä tästä.
Lisätietoja retkestä Paula Adekanye p. 040 3417 427, paula.adekanye@evl tai Emmi Forsman p. 040 341 7151, emmi.forsman@evl.fi.

Ota yhteyttä

Milla Kristola
vs. nuoristotyönohjaaja
Maarian seurakunta
 
Teemu Luoma-Aho
nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta