Kupittaan seurakuntakoti

Sirkkalankatu 4, 20520 Turku
varaukset 040 341 7566

Kupittaan seurakuntakoti on yhteisen kirkkoneuvoston päätöksellä 21.6.2017 myyty. Seurakuntakodissa järjestetty Turun Tuomiokirkkoseurakunnan toiminta siirtyy toisiin tiloihin, joista ilmoitetaan myöhemmin.

*****

Kupittaan seurakuntakoti on pieni seurakuntakoti Sirkkalankadulla ja se tarjoaa kodikkaat puitteet perhejuhlille ja kokoontumispaikan säännöllisesti kokoontuville pienryhmille.

Aukioloajat ja varaukset

Kupittaan seurakuntakoti on avoinna tapahtumien yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Tiloja voi varata seurakuntakodin vahtimestarilta numerosta 040 341 7566.

Seurakuntakoti juhlatilana

Kupittaan seurakuntakoti tarjoaa kodikkaan ympäristön ristiäisille, synttäreille, rippijuhlille ja muistotilaisuuksille. Tilaa voi vuokrata myös myös vaikka kokouksia varten.

Varattavissa on seurakuntasali, jossa on useita pöytiä tuoleineen. Saliin mahtuu noin 60-80 henkilöä. Lisäksi käytettävissä on tarjoiluhuone, jonne mahtuu noin 20 hengen ryhmä.

Tilasta löytyy piano, äänentoistolaitteet (puhemikrofoni ja kaiuttimet), valkokangas ja cd-soitin.

Keittiö mahdollistaa tarjoilujen järjestämisen pieniin tilaisuuksiin.

Parkkipaikat

Kupittaan seurakuntakodin edessä ja kadun varressa on jonkin verran parkkipaikkoja autoille. Seurakuntakodille pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

Seurakuntatilaan kuljetaan portaita, joten tila on vaikeakulkuinen liikuntarajoitteisille, kuten pyörätuolia käyttäville.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti
wc

Sijainti kartalla